joi, 27 noiembrie 2014

Motocompresor kaeser

Compresoare mobile cu sistem patentat Anti-Frost. Utilaje agricole si industriale Utilaje industriale si de constructii. Cumparat de nou cu revizii si schimburi. Capacitate rezervor l Motor . Probabil cele mai bune compresoare din lume - MOBILAIR de la Kaser, sunt fabricate într- o . M1este un motocompresor versatil, disponibil atat in varianta tractabila cat si cea . Puterea mare nu inseamna neaparat un compresor greu. Mare o masa operationala mai mica de 750kg, fiind simplu de manevrat si de transportat.


Descubrí la mejor forma de comprar online. Are in dotare sistemul Anti-Frost (anti-inghet) patentat de . Puteti obtine cel mai bun pret pentru motocompresoare kaeser prin intermediul serviciului de cereri de oferta. Oferte produse si servicii: motocompresor kaeser m26. MOBILAIR este alegerea ideala pentru alimentarea cu aer comprimat a ciocanelor si rotopercutoarelor pneumatice. Acest pin a fost descoperit de Maxjonel.


Descoperă (și salvează!) Pinuri pe Pinterest! Vanzari Piese de schimb si . KAESER KOMPRESSOREN GmbH, Coburg, Germania. Honda SWT-100HX, GX-34min. Para la mayoría de estas aplicaciones la calidad y demanda de aire relativamente baja, hace del compresor de pistón la opción más . SIGMA PROFILE Aceste motocompresoare compacte şi robuste sunt . Kaeser Perslucht en Vacuümapparatuur. Estás buscando por compresores de segunda mano?


Contacta directamente con el vendedor de compresores. COMPRESOR XAS 1ATLAS COPCO. Click aquí para ver más detalles del modelo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare