luni, 8 decembrie 2014

Role ghidaj cablu troliu

Vanzatorul ofera LIVRARE CU. Concepute pentru modelele care ridica si coboara lamele de zapada pentru ATV-uri. Rolele cu diametru mai mare reduc uzura. Suport cu role de ghidare cablu din otel pentru troliu. Varianta cu suport din otel si role verticale mari Are 5kg si dimensiuni 295x125x90mm cu distanta de . Rola este produsa pentru cabluri din otel.


This 4-way roller fairlead guides your wire rope onto the drum and protects it by reducing friction and excessive wear . Cablu otel 12mm pentru trolii. Role de ghidare cablu troliu. Producător: Visoli Cod produs: role ghidare cablu otelit. Acestea se utilizeaza la troliile care folosesc cablu de otel.


Reduce considerabil uzura troliului si a cablului. Accesorii troliu , placa de montaj, cablu de otel, plasma, role de ghidaj si fanta de aluminiu, selenoi carlig troliu si alte accesorii. Reprezentanta JwS-Romania comercializeaza trolii si accesorii (vezi si alte anunturi din cont).


REPREZENTANTA JWS si POWERWINCH in ROMANIA comercializeaza trolii si accesorii. Suport de role nou pentru ghidare cablu din otel .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare