vineri, 16 ianuarie 2015

Tractor u650 carte tehnica

Carti - Muzica - Filme Carti, reviste. Am un prieten ce a primit un tractor u6. Problema ca are piese lipsa din cutia de viteza. Prietenul meu vrea sa il repare. Mai multe rezultate de la forum.


Montare grup conic diferential si reglare joc la rulmenti de sustinere. REGLARE GRUP CONIC, MONTAT TRANSMISIE FINALA. Nu le fac după cartea tehnică a mașinii, după releveu, copiază . Caracteristici tehnice ale tractorului U6: Masa de . Vând manualul pieselor de schimb pentru U6, U4si U500. Cartile se afla în stare buna fără pagini lipsa.


U6doar ca la tractor is alte forte ce se gasesc in motor, . Dacă un tractor U 6costă 15. O noua cabina , facuta manual ! Tractoare U6a adăugat fotografii noi. Deci, Dane tata burta pe carte si ia-ti permisul necesar pentru . Masuri de tehnica a securitatii si de igiena a muncii la demontarea si . VAND TRACTOR U6CU UTILAJE. Universal 6( U6) - cel mai cunoscut tractor fabricat în România.


Vind motor de tractor U 6in stare foarte buna de functionare,motoarele provin de pe generatoare, are reparatie capitala,arbore motor nou romanesc ST, . Distribuitorul este ala cu manete. Insa acolo ai pentru fiecare pozitie maneta. Tractor U6modificat, de padure si agricultura. Utilajele sunt noi, cu garantie, manual de utilizare si carte tehnica.


In seria de video clipuri ”defect de mecanic” prezint detali tehnice cum se monteaza cele. Cilindri pistoane segmenti biela motor D1tractor U6M. Această descriere tehnică reprezintă un ghid pentru exploatarea corectă a utilajului. Respectaţi cu stricteţe toate cerinţele, descrise în această carte ! Tractorul CLAAS NEXOS cu latime mica este acum disponibil cu . MANUAL DE UTILIZARE SI INTRETINERE. Vand carte tehnica tractor JOHN DEERE toate seriile.


Legislația rutieră actuală prevede o serie de reglementări pentru posesorii . Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Cumpara tractoare u6online pe eMAG. Manual -intretinere-si-utilizare- tractor - U650. Adresa fisierului: Raportati Abuz .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare