joi, 26 februarie 2015

Cantar electronic 150 kg

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Comanda online de la ITGStore. Intra pe site pentru oferta completa.


Platanul este din otel rezistent sau din inox. Preturi cantar platforma 3kg - Lista cu rezultate pentru cantar platforma 3kg.

Platforma de cantarit portabila. Un echipament pentru bucatarii profesionale ce indeplineste standardele Lancom! Depot si cauta cantar electronic 1kg ! Echipa noastra iti poate da cel mai bun pret! Cântarele electronice tip platformă de la CAS sunt recunoscute pe piața din România pentru calitatea și eficiența acestora.


Firma CAS distribuie cântare. Un cantar platforma 1kg este foarte potrivit atat pentru micile. Fata de clasicul cantar electronic folosit la market-uri sau magazine de cartier .

Cantar electronic Beurer BF480. Verificare metrologica inclusa. Acest cântar nu face excepții. Interfata RS -232C pentru conectare la imprimanta de bonuri sau etichete. Gratuit la orice cantar achizitionat de la noi, cablu comunicatie RS232.


La Maxigel vei gasi orice echipament necesar pentru afacerea ta. Comsales Grupă oferă reduceri de -, la cîntarul de tip platformă cu capacitatea de 1kg Mărimea platformei - 400x5Indicator de tip . Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Livrare rapida, stoc pentru mii de produse . Oferim service si comercializam o gama larga de cantare electronice si accesorii.


Tip cantar : Electronic Capacitate max. Va prezentam acest cantar electronic cu platforma de 1kg ideal pentru piete sau spatii comerciale. Marja de eroare e scazuta, oferind incremente din 10 in 1de grame la citire.


Sustine pana in 1Kg , fiind de ajutor persoanelor care tin o dieta. Are o capacitate de cantarire de 1kg si display pentru cifre, reglare de la pornire. Cely MVC50M este un cantar electronic de podea, cu dubla functie, . La IIRUC SERVICE puteți găsi o gamă largă de cântare electronice , pentru.

Nu săriţi pe cântar, nu loviţi căntarul, nu trântiţi cântarul. Când ecranul LCD arată Err este posibil să fie depăşită limita de 150Kg. Exercițiile fizice sunt la fel de importante ca și alimentația, pentru un stil de viață sănătos.


Dimensiuni (LxAxH): 650x500x95mm. Observarea din timp a unei creșteri în greutate ajută la ajustarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare