marți, 31 martie 2015

Pompa circulatie dab evosta 40 70 130

Intra pe site- ul Romstal si vezi si alte produse din aceeasi categorie. SISTEME DE ÎNCĂLZIRE, Pompe de circulație , DAB și unele . Termice - Electrice - Sanitare Termice. Acest ghid al instalatorului da o mana de ajutor pentru instalatori, oferind acces usor la informatii pentru pompe de circulatie. Daca toate aceste curatari nu dau randament, atunci este clar o problema de circulatie si este nevoie de inca o pompa. CORP POMPA : 1DISTANTA INTRE RACORDURI : 130PUTERE ELECTRICA MAXIMA.


Tip instalare, de suprafaţă. Putere maximă de aspirare, m. Uploaded by FenyutasUNBOXING DAB EVOTRON 60-1CIRCULATION PUMP DAB EVOTRON . Olcsó Evosta 1Keringető szivattyúk árak, akciók. DAB Evosta - 1Circulatiepomp Vandaag voor 22. Este o pompa de circulatie folosita pentru circulatia apei calde, atat in sisteme inchise, cat si in sisteme.


The central heating pump is equipped with an extremely user- friendly control panel. M este o pompa de circulatie cu consum redus de energie. Low energy consumption electronic pump for hot water circulation in all types of.


EVOSTA - ½” EVOSTA. WET ROTOR ELECTRONIC CIRCULATORS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare