marți, 2 iunie 2015

Modele stampile

Nu este niciun produs nou in acest moment. Inseriator Automat Reiner B6K cifre. Reiner fabricat în Germania cu indexare automată. Funcţiile aparatului permit numerotă.


La cerere se pot executa diferite variante de machete cu diferite texte sau insemne , create de catre noi sau transmise de catre dvs. Trodat…din sablonul nostru sau orice alt model de stampile pe care il doriti in functie de activitatea pe care o desfasurati: stampila. Vă plac manichiurile făcute cu ștampilă? Noi vă arătam tot ce trebuie să știți pentru realizarea unei manichiuri.


Puteti alege din mai multe formate si modele de stampile. Trodat din sablonul nostru sau orice alt model pe care il doriti in functie de activitatea pe care o desfasurati: stampila. Vizualizeaza categoria de stampile de unghii pentru a-ti alege modele preferate de nail art pe. Stampile PFA Oferta Duo Deal Colop RDiametru mm.


Cumpara stampila matrita unghii online pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Ministerul Afacerilor Interne, care stabileşte şi . DE STAMPILA CARE SE PRETEAZA CEL MAI BINE PENTRU NEVOIA.


Afla cum poti crea modele unice cu stampilele pentru unghii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare