joi, 20 august 2015

Proiector 1000w pret

Carcasa: aluminiu vopsit in. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea coletului la . Proiector LED V-TAC PRO 500W driver Meanwell alb . Anunturi proiector cu halogen - proiector cu halogen. Livrare rapida, profesionalism. Garantat cele mai bune preturi din piata la produsele comercializate. Daca nu gasiti produsul cautat . Descoperiti proiectoare halogen la preturi reduse (produse).


W PROIECTOR SIMETRIC SAU ASIMETRIC PENTRU EXTERIOR. Informaţiile de preţ date reprezintă preţurile de catalog Schrack în EURO, exclusiv TVA, valabile începând cu 01. Alerta pret , Compara, Adauga in wishlist . Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online!


Multitudine de proiectoare profesionale destinate scenei de teatru. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE. Dacă ați găsit un preț mai ieftin în altă parte, contactați-ne. Bec halogen pentru proiector R7s. Preturile includ TVA si taxa verde.


LED 10W 12V cu senzor de miscare. RON 33RON începând de la 36RON. Pret nou (fara TVA): 10RON. Atat proiectoare speciale pt teatre de la Showtec sau DTS, cat si scenotehnica aferenta se regasesc in ofertele noasre la cele mai mici preturi. LED are un consum de energie cu mai mic decat un proiector pe halogen, este folosit in special.


Italia, va ofera cele mai mici preturi de distributie pentru gama de. Techstar pune la dispozitie o gama larga de proiectoare cu led pentru iluminarea stradala sau a curtii dumneavoastra. Aparatul poate fi folosit cu intrebuintari . Intrerupator pentru fiecare proiector in parte. Reflector halogen, negru, R7s, max.


Costul Initial: In general produsele de iluminat cu LED au un pret initial mai mare decat. Oferta speciale la Photoflex Kit Studio Lumina Continua . Becuri cu halogen proiectoare liniare cu o gama de puteri de iluminare. PROIECTOARE HQI PENTRU INTERIOR proiector (CL-388) HQI.


CL-211) HQI 70w Rx7S simetric IP20. DJ MC pe durata evenimentului; Consolă profesională de mixaj Pioneer; 4x boxe active 5-600W RMS (JBL/RCF); 2x Subwoofer RCF 1000W RMS; 2x Laptop. VEM-DIMT81X, Diferenta pret balast dimabil DALI/PUSH TRIDONIC T8.


HPI-T 1000W 5E1SL/- Philips Lighting.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare