marți, 1 septembrie 2015

Inchiriere manitou

Inchiriez manitou nacela buldo. Manitou si platfotme autoridicatoare diesel . Oferte produse si servicii: inchirieri manitou. Puteti obtine cel mai bun pret pentru inchiriere manitou prin intermediul serviciului de cereri de oferta. Felnac Arad Telefon validat. Firma noastra inchiriaza utilaje de constructii si de ridicare.


Consultati oferta noastra de inchiriere incarcator telescopic - telehandler fix metri la preturi competitive, oriunde si . Societaea noastra vine in intampinarea dumneavoastra si va pune la dispozitie servicii in domeniul lucrarilor mecanizate in constructii. MANITOU ), miniincarcator(CASE), . Noi, AD UTILAJ LOGISTIC, oferim servicii de inchiriere nacele, platforme de lucru la. Compania noastra ofera spre inchiriere automacarale, macarale tun, lift de santier , stivuitoare, platforme . Pentru inchiriere , va rugam sa ne contactati! The company offers services like: echipament folosit si inchiriere.


Societatea WEST LIFT MOBILE vinde și oferă spre închiriere. Lista de preturi pentru lucrari si inchirieri utilaje Constanta. Utilaj de inchiriat , pret estimativ. Macarale si automacarale de inchiriat , macarale de vanzare, inchiriere macarale si automacarale, macara, inchiriere macara, macarale. BAIXA are un vast parc propriu de utilaje pe care le inchiriaza pentru orice tip de lucrari din domeniul constructiilor civile si industriale, drumuri, etc.


Mobilift SRL Pitesti ofera servciii de inchiriere stivuitoare noi si second han vanzarea de autobuze second han precum si inchirierea de utilaje de incarcare si . A inchiriaza utilaje necesare activitatiilor de constructii civile si industriale. Instalații electrice, rețele apă și canalizare, închirieri de utilaje pentru construcții și închirieri de spații comerciale în Arad. A la Z, ziare de azi, presa online, presa de azi, ziare . Activitatea principală a societăţii este: activităţi de închiriere şi . INDUSTRIAL ACCESS SA - Vanzari si inchirieri nacele, platforme pentru lucru la inaltime, ascensoare si platforme de ridicare, macaralele, rubbish chutes, . Compară cele de companii din SATU MARE: ALFA ROM S. Astăzi firma noastră are peste 1de angajaţi . Produsele noastre sunt destinate unei game variate de . Motostivuitor manitou msi t all - road. Arons Lift comercializeazã și închiriazã platforme pentru acces la înaltime:.


SC UNIEL SERV SRL Braila este atestată de Autoritatea Nationala de Reglemantare in domeniul Energiei (A.N.R.E.) pentru proiectarea şi execuţia instalaţiilor . Sunt de acord cu folosirea mijloacelor de comunicare electronica si a echipamentelor de telecomunicatii in scopul trimiterii de informatii de natura comerciala . Articol TS 17Categorie: Închiriere stivuitoare telescopice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare