joi, 7 ianuarie 2016

Foarfeca tabla manuala

Cumpara foarfeca tabla online pe eMAG. Ghilotina standard pentru lacatuserii si ateliere de reparatii. Vînd foarfeca pentru tăiat tabla tip ghilotina profesionala.


Scule prelucrat tabla - Masina de roluit manuala 153. Store comercializeaza foarfeci electrice de taiat tabla de la producatori ca Makita. Asiguram garantie, service si accesorii pentru toate produsele!

Spre listă Adaugă la favorite. Ai 2oferte de la Proline, Unior, Yato, reduceri si livrare gratuita din stoc, cumperi in siguranta prin Garantia de Livrare. TBS 650PRO este o ghilotina manuala pentru tabla ce ofera un raport optim cost beneficiu pentru utilizatorii . Utilaje profesionale din Austria si Germania. Se foloseşte la materiale (table) subţiri aproximativ pînă la tabla de 8mm.


Grosime maxima tabla : mm. Dimensiuni: 3x 1x 7cm. Certificat de calitate a livrării şi satisfacţie a clienţilor. Angajament de capital mic datorită capacităţii maxime de livrare.

Gasesti probabil cel mai bun pret la foarfeca tabla cu Afacerist. Acţionare manuală , acţionare prin combinaţie de pârghii. Tăiere rapidă a tablei, fâşiilor şi tijelor metalice. Cadru solid de oţel pentru rigiditate şi forţă.


Achizitioneaza foarfeci , utile in orice casa sau gospodarie, de la Micul Meserias! Aceast tip de foarfeca de tabla manuala este prevazut cu urmatoarele elemente: cutite de calitate, limitator spate cu scala, mitra debitare la unghi etc. Actionarea acestei foarfece de tabla.


Cu foarfeca de tabla manuala ! Cu parere de rau, la pretul unui Bosch ai pierdut din vedere un 0. Maşini de tăiat metale manuală. Chit reparatie foarfeca tabla ZEBRA. FOARFECI SPECIALE PENTRU TABLĂ. Foarfecă electrică pentru tablă INDUSTRIAL. Alege dintr-o gama variata de foarfeci cu livrare in toata tara!


Comparativ cu alte foarfece de tăiat, până la mm, modelele. Reglare manuală a poziţiei cuţitului mobil în. Serviciu de căutare convenabil pentru anunțurile.


Set foarfeci tabla KS TOOLS 118.

Poti plati in rate fara dobanda. Handbeil n topor de mână Handbetrieb m acţionare manuală Handblechschere f (Maschinenb.) foarfece de tablă manuală Handbremse f frână. Executia unor cute pe un panou din tabla devina floare la ureche.


In filmulet prezentam primele probe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare