marți, 12 aprilie 2016

Piatra vanata pentru rosii

Timpul de pauză după stropire este de zile, iar la roşii şi castraveţi de . E vreme de mana, asa ca astazi de dimineata am gasit necesar sa stropesc rosiile cu piatra vanata. O decizie foarte inspirata, … Continue . Totul despre Zeama Bordeleza - Sulfat de cupru ( piatra vanata ). Deci, pentru o concentrație de , folosim 7g piatră vânătă la. La doua zile dupa ce am stropit rosiile cu piatra vanata au aparut pete maronii pe frunze, o parte din frunze.


Printre cele mai otravite se numara: merele, strugurii si rosiile. Roșii fără pesticide: Cum poate un simplu fir de cupru să ne scutească de stropiri costisitoare! Tratamente pentru legume: recomandări pentru cultura de roșii. Sulfatul de cupru ( piatra vinata )din care se prepara zeama . Asa prepar eu solutia de piatra vanata. Multumesc pentru vizionarea videoclipului.


Sa vedem ce sfaturi are pentru noi: – rosiile se planteaza la inceputul primaverii. Piatra vanata aplicata fara sa fie neutralizata este una din cele mai bune. Mana este o boală foarte agresivă, ce poate ataca roșiile crescute atât în.


Am observat acelasi lucru si la rosiile noastre dar la cele din solar. Intrebare de la: Andreea pe adresa redactiei. Buna ziua, la litri de apa cata piatra vanata si cat var se pune? Am gasit pe internet gramajele, dar nu am cum.


Mana este una din cele mai frecvente boli la rosii , care poate duce la. Am aflat online că piatra vânătă utilizată pentru prepararea zemei bordeleze, în combinație cu lapte de var, este un sulfat de cupru pentahidrat . Pentru a prepara 1litri de zeamă bordeleză cu o concentrație de se folosește: un kilogram de piatră vânătă (sulfat de cupru) care se . Vreau sa stopesc pomi,trandafiri, rosii ,castraveti cu zeama bordeleza. De obicei pun lapte de var in solutia de piatra vanata pana paleste, . Cu ce stropim rosiile pentru o cultură bio? Rosiile sunt una din principalele legume cultivate in gradina, datorita. Comanda acum Sulfat de cupru sau piatra vanata de la Erbicid.


Aceasta substanta este ideala pentru combaterea manei la pomi. Principalele avantaje ale folosirii zemei bordeleze sunt: sulfatul de cupru ( piatra vânătă ) este o substanţă ieftină şi uşor de procurat în . Tarabele piețelor din Craiova sunt pline de roșii „cu țugui“, care arată. Pentru cei care au crescut la tara, zeama bordeleza, cunoscuta popular sub denumirea de piatra vanata , de la ingredientul principal, sulfatul de . Suflat de cupru ( piatra vanata ) – Var stins sau lapte de var – Apa. Pentru prepararea de zeama bordeleza trebuie sa tineti cont de concentratia . Depinde de concentratia dorita. Presupun ca stii ca apa trebuie sa . Claudia Rugina este avocat si iubeste rosiile.


Nu cu piatra vanata , pentru ca tomatele de la Buniol sunt crescute sanatos. Exista rosii pitice,seminte de la unguri,care nu se copilesc,se lasa sa faca tufa. Nu este indicat decat pe rosii si pe vita de vie piatra vanata si .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare