miercuri, 17 august 2016

Boiler termoelectric eldom 150 litri

Livrare prompta in toata tara. ELDOM TERMO 1litri este un boiler termoelectric utilizat pentru incalzirea apei menajere ce este dotat cu o serpentina care se conecteaza la o sursa de . Model boiler ELDOM TERMO 150litri. Boilerul termoelectric Termo 1litri de la ELDOM reprezinta un echipament destinat incalzirii apei menajere. Boiler termoelectric ELDOM TERMO 1litri , boiler termoelectric destinat producerii de apa calda menajera. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv.


Specificatiile tehnice pentru Boiler Termoelectric Orizontal. Boilerele termoelectrice verticale cu o serpentina ELDOM 1sunt echipamente care produc apa calda menajera, fiind testate conform celor mai inalte . Modelele de la 1până la 5litri sunt echipate cu o carcasă metalică de . Caracteristicile boilerului termo- electric Eldo-se monteaza vertical. Tensiune alimentare : 2V.


Sursa de incalzire este mixta, serpentina si rezistente . Boilere din aceasta gama sunt din otel portelanat. Detaliile tehnice precum si . Gama completa de produse ELDOM oferita de Cazane si Centrale. Cele mai bune preturi pentru ELDOM. Termice - Electrice - Sanitare Sanitare. Schema tehnica a boilerului termoelectric ELDOM TERMO 1litri.


Comandati boilerul termoelectric cu o serpentina ELDOM Termo 1litri si presiune maxima de lucru in boiler bari. Economii semnificative de energie pot fi realizate printr-o combinaţie . Presiune maxima de lucru in boiler , bar. Boiler mixt 150L cu un schimbător de căldură, orizontal, Emailat . ELECTRICA, VISION, 80L, 3kW.


Pentru a alege modelul de boiler termoelectric care sa raspunda cel mai bine nevoilor. Aceste are o capacitate mare, de 1litri , si se incadreaza in clasa . Prepararea apei calde de consum la boilerul HAJDU IDE…F se realizează în mod indirect de către o centrală termică sau cazan pe combustibil soli printr-o .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare