vineri, 9 septembrie 2016

Aparate de masura fluke

Oferim consultanta specializata pentru echipamente marca Fluke. Electronice si electrocasnice Alte aparate electronice. Masoara (domeniu, exactitate, rezolutie). Aparate masura prize de pamant. Pe Okazii gasesti oferte, reduceri si livrare gratuita din stoc, cumperi in siguranta prin Garantia de Livrare.


Posts about aparate de masura fluke written by aparatemasura. Interval măsurare rezistenţă 1. Maxwell Multimetru de uz general, cu masurare de temperatura, masurare True RMS. FLUKE TL76-SONDA SI TESTERE SILICONICE. Cablu de testare cu silicon de metri lungime (roșu, negru). Produsul căutat nu este disponibil.


Mai jos puteți vedea produsul cu care se înlocuiește. Unul dintre cei mai mari distribuitori de . RonexpriReduceri de pret la aparate de masura Fluke. Ambele aparate de masura au fost setate pe masurare Auto (implicit) si DC . Verificare metrologica la aparate de masura.


Instrumente de măsurare PC şi achiziţii de date (3) . Specificatii - Domeniu masura : MΩ. Preturi aparat masura - Lista cu rezultate pentru aparat masura. Compara preturi si oferte actualizate.


AA (instalate), manual de utilizare, certificat de calibrare cu date de masurare. Fluke nu numai că îşi proiectează.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare