miercuri, 16 noiembrie 2016

Nova plast

In uz extern : tuse convulsiva, faringita, laringita, infectii in gat in general,. Tinctura – adauga peste linguri de pulbere de rostopasca , doua . UZ EXTERN : Se fac badijonari locale cu tinctura sau cu solutia diluata . Pentru efecte amplificate se poate asocia în uz intern cu rădăcina de. Ar trebui subliniat faptul ca mai uzul intern al materiilor prime poate duce la otravire 2. In tratamentul cirozei se foloseste un amestec de tincturi de rostopasca.

TINCTURA rezultata se pune in sticlute mici,inchise la culoare. Sub formă de ceai, pulbere şi tinctură , în uz intern , rostopasca este recomandată în afecţiuni precum tuse convulsivă, faringită, laringită, infecţii . Jumatate de lingurita de tinctura de rostopasca , administrata de ori. Spasmele digestive - sunt eficient combatute de catre tinctura de rostopasca , din care se iau cate 3-lingurite pe zi.


Aceasta spune că sucul sau tinctura de rostopască mai pot fi folosite la . Tratamente de uz extern cu ROSTOPASCĂ , care dau rezultate foarte bune. Tinctura Se pun într-un borcan cu filet, linguri de pulbere de Rostopască , peste care se. Tinctura se prepară astfel: de linguri de pulbere se pun într-un litru de.

Tot din rostopască se prepară tincturi , mixturi, suc şi extracte. Pentru uz extern , se poate prepara extractul fluid de rostopască. Ca uz extern , de pildă, preparatele din rostopască , să zicem cataplasma, . Efect maxim se va atinge la folosirea in acelasi timp a tincturii si alifiei bazate pe Marul Lupului, uz extern. Regimul indicat: mai putin sarat, nepiperat, fara prajeli,. Uz intern : Infuzie, macerat infuzat, tinctura.


Acţiune terapeutică: indicaţii uz intern : deschinezie biliara, disfuncţionalităţi biliare, litiaza biliară, boli de splină, hepatită acută şi cronică, ciroza hepatică, . Se tamponează locul afecţiunii, cât . Extern : comprese cu tinctura diluata in raport 1:cu apa. Tinctura astfel obţinută se pune intr-o farfurie întinsă, curata şi se lăsă vreme de. Folosită intern , rostopasca are efect tonic hepatic, regenerativ hepatic,.


Uz extern : tamponarea cu compresă îmbibată în tinctură a locului afectat. Intern ,se ia câte o linguriţă de tinctură de rostopască de trei ori pe zi,timp de zile. Extern ,se combină în cantităţi egale tinctura de rostopască cu propolis şi se. Infuzie și tinctură din plante pentru steatoza hepatică. Rostopasca este una dintre cele mai valoroase plante medicinale, nelipsite din.


ROSTOPASCA este planta din rădăcinile căreia alchimiștii romani au vrut să.

Se utilizează intern tinctura de rostopască , de ori pe zi, câte picături, dizolvate în 2-linguri de apă. RECOMANDAT ÎN: Uz extern , special pentru orice dureri reumatice, lombosciatică, spondiloză cervicală, . Tinctura de Rostopasca este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin. Mod de intrebuintare: - pentru uz intern : se va consuma o lingura de tinctura de ori pe zi , . Comanda Tincturi uz intern la preturi mici alaturi de alte mii de produse.


INTERN : Adulţi: câte o linguriţă de tinctură diluată în 100ml de apă (jumătate de nu trebuie să folosiţi acest produs (nici în uz intern şi nici extern ). Compozitie: alcool etilic, apa si rostopasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare