marți, 6 decembrie 2016

Computherm termostat manual utilizare

Nu expuneţi termostatul la variaţii mari ºi rapide de temperatură! Prezentarea generală a termostatului. Este adecvat pentru comanda unui aparat de . Inainte de a pune în funcţiune aparatul studiaţi cu atenţie manualul de utilizare şi. Computherm Qeste termostat cu fir pentru centrale termice. Domeniu de utilizare , Centrala termica.


Instructiuni de utilizare pentru termostatul. Daca trec centrala pe manual si o pornesc din buton, functioneaza. Cel mai vandut termostat din romania computherm qrf.


Documents similar to termostat computherm 0manual utilizare. Thermostat computherm qrf operating . Programul zilnic este format din perioade de timp, cu temperaturi diferite, alese de utilizator. Exista modalități de regim manual care permit modificarea temporară a . Instalarea in siguranta a termostatului de ambianta pentru centrala termica nu trebuie sa fie ceva care sa te sperie.


TX Plus poate fi setat de utilizator. Manual de utilizare termostat COMPUTERM Q7. Codul de frecvenţă setat din. Receptorul este prevãzut cu un buton, MANUAL , care permite comandã manualã. Utilizarea optima a unui termostat ambient ( termostat de camera).


Distanta maxima de detectie: 1m, Utilizare : Centrale termice, climatizare. Pentru mai multe detalii cititi Manualul de utilizare. You can download thermostat computherm qmanual utilizare computherm on the site sagiselma. View and download computherm qrf operating instructions manual online. Programmable, wireless radiofrequency digital room thermostat.


Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online! Please, help me to find this termostat ambient computherm 0manual. Oricum o sa revin cu impresii dupa o perioada mai lunga de utilizare. Vă invităm să accesați Politica de Utilizare Cookies care conține detalii despre.


Poate comanda un aparat de. COMPUTHERM Qeste adecvat pentru comanda unui aparat de ? Intrarea in regim manual si da temperatura la maxim,. Modul de utilizare al termostatului se poate urmri vizionnd prezentarea de pe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare