marți, 21 februarie 2017

Platforma cantar

Electronice si electrocasnice Alte aparate electronice. Bucuresti, Sectorul Azi 14:. Platforma este foarte rezistenta . Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea . Alege modelul potrivit pentru afacerea si necesitatile tale. Livrare gratuita din stoc in h. Intra pe site pentru oferta completa.


Va oferim posibilitatea de a comanda online sau telefonic. Scale Expert este o companie privată, cu experienta de peste ani in domeniu, specializată în importul şi distribuţia unei game complete de echipamente, . Usor de utilizat si adaptat la aplicatii diverse. Acest cântar platformă sunt sistems de . Platanul este din otel rezistent sau din inox. Partner Corporation SRL comercializeaza cantare electronice si industriale, balante. Cantare industriale, cantare platforma.


Familia de cântare platforma EP realizatã într-o gamã variatã de modele este destinatã în special activitãtii de cântãrire din cadrul depozitelor, magaziilor, . Cântare rutiere cu platforma metalica. Discount la achiziția de produse complete. Cumpara acum de la Pos-shop. Comanda acum aparatura de ultima generatie!


Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Weighing Scale CR-S IP69K range. Este prev zut cu doze tensiometrice tip SPSde 5kg (pentru sarcini de 30 6kg).


Regimul de temperatur în funccionare . Se poate oferta o simplă ramă metalică în care . PLATFORME COMERCIALE SAU DE VERIFICARE. Se preteaza la activitati de cantarire la locul de incarcare. Pentru persoanele care lucreaza in complexe comerciale, piete de legume - fructe sau au locuri de munca in care este . Modelul BSF este un cantar robust, cu o constructie rigida din profile de otel. Are inaltime reglabila, certificat de NTEP, cablu de legatura de 4.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare