marți, 11 aprilie 2017

Pasta termoconductoare arctic mx4

Dispenser banda adeziva Scotch echipat cu banda Scotch Magic 19mm x 15m Roz parte a display tejghea. Banda adeziva invizibila dupa aplicare. Se poate rupe foarte usor, fara a utiliza foarfeca. Nu se ingalbeneste in timp, este rezistenta la umiditate, se poate scrie . In acest tutorial video veti vedea cum se aplica pasta termoconductoare (pasta termica) pe procesor.


Pasta termoconductoare Spire WhiteGrease 0. ATENTIE: Alumina Thermal Adhesive nu este proiectata pentru a fi folosita intre procesoare si radiatoare si este un adeziv . Culoar alba PT ĂŽmbinarea elemente electronice cu. Servicii, afaceri, echipamente firme Reparatii PC – Electronice – Electrocasnice. Pentru a afla condiţiile de livrare gratuită apăsaţi aici.


Este foarte flexibila si are un factor de comprimare mare, . Pret competitiv si livrare rapida. Livrare gratuita in showroomul . Pastă adezivă termică este folosita pentru . ATENTIE: Arctic Silver Thermal Adhesive nu este proiectata pentru a fi folosita intre procesoare si radiatoare! La placile video din generatia noua nu se mai foloseste pasta lichida, se foloseste adeziv permanent pe baza de argint. Eu am cumparat banda termoconductoare dublu adeziva pt.


EAN: Folosim cookie-uri pentru a va asigura sa obtineti cea mai buna experienta pe site-ul . Akasa - AKASA_TT12- terfata termica dublu- adeziva , ideala pentru fixarea . Seringile sunt noi au grame(25ml). Este o pasta adeziva termoconductoare , made in USA, uz industrial, devine cauciucata dupa cateva ore, . Procesorul nu trebuie montat niciodata fara pasta termoconductoare. Pasta Termoconductoare Procesor GD9High Performance.


Silicon termoconductor thermal pad 0. BANDA TERMOCONDUCTOARE DUBLU- ADEZIVA 20X130XDescriere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare