miercuri, 28 noiembrie 2018

Masina de ambalat in folie termocontractibila

Utilaje agricole si industriale Utilaje industriale si de constructii. Producator de masini de ambalat cu folie termocontractibila. Service specializat, garantie si post-garantie. Interventie rapida si piese pe stoc.


DH Investment importa, utilaje de ambalat in folie termocontractibila , avand diferite nivele de automatizare, de la manual, semi-automat, full automat. Echipamentul ambaleaza produse cu diverse . Cu acesta masina se pot ambala produse alimentare sau non alimentare. Masina ambalat cu folie termocontractibila. Descriere: Gama de masini pentru ambalarea in folie stretch ( extensibila ) include masini semi-automate cu operare foarte simpla si economica, destinate . Utilajele prezentate au o garantie de luni iar compania noastra va ofera servicii de service atat in perioada de . Masini de ambalat in folie termocontractibila.


Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea . Cu peste ani de activitate în domeniul ambalajelor, ALBREF SRL este unul dintre cei mai apreciati furnizori de echipamente si materiale de ambalat din . Ambalare cu stretch, ambalare cu folie termocontractibila. Promo-Pack va ofera echipamente si masini de ambalat in functie de profilul de. Mașini de ambalat cu folie termocontractibilă. Oferim solutii destinate ambalarii produselor - masini de ambalat precum si solutii pentru linii tehnologice complete cu un inalt grad de complexitate. Compară cele de companii din OTOPENI: GRICO ROSERV S. MAVECA MANAGEMENT SRL, DOMIROX.


Este o masina de ambalat in folie termoretractabila poliolefina, PVC, de fabricatie italiana, cu sudura in “L”. Incarcarea produselor se face de catre operator. Consumabile pentru mașini de ambalat de folie termocontractibilă PVC și POF, folie stretch PVC și LLDPE, folie cu bule și bandă adezivă. Va oferim o gama larga de masini de ambalat , dozat , imbuteliat , pornind de la solutii. DE AMBALAT IN FOLIE TERMOCONTRACTIBILA.


Maşina de împachetat automată tip MPZS 7de categorie mijlocie se poate utiliza în condiţii optime pentru . Cutite si piese de uzura pentru masini de ambalat , pagina produse. Folie termocontractibila tip shrink. Partenerii nostri sunt specializati in productia de cutite si piese pentru masini de ambalare in multe sectoare ale FMCG, de la Food si . Robot Master este o masina de ambalat cu folie stretch compacta, fiind . Masinile de ambalat in folie termocontractibila sunt prezente intr-o gama larga de tipodimensiuni de la masini semiautomate pentru produse de mici dimensiuni . Oferte produse si servicii: masina ambalat in folie termocontractibila.


Standard Plastica International,ambalaje, masini de ambalat , folie stretch, folie paletizat, folie extensibila, banda metalica, masini de legat, Banda PP,Banda PET . Nextrom furnizeaza si implementeaza solutii de ambalare, utilaje, echipamente si. Integrare totala in linia de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare