vineri, 31 octombrie 2014

Presa hidraulica papuci

Aparat pentru aerisit sistemul de frana cu ajutorul aerului din interiorul unei roti Aerisire rapida, usora si eficient de frane si ambreiaje cu aer d. Certificare utilizare alimentara. Presiune operare dependenta de temperatura: -0. TVA, preţ cu TVA: 4lei. Document atasat, Descarca PDF . Locatie de utilizare, Exterior. Utilizabil în cariere, minerit, tuneluri şi construcţia de drumuri.


Extrem de rezistent la abraziune si torsiune Siguranta ridicata garantata de o racordare etansa la infiletare. Oferte pentru furtun presiune aer la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără furtun presiune aer de la unul din magazinele noastre. Pentru dispozitiv pneumatic de cuplare a aruncatoarelor. AUDI AConducta inalta presiune , aer conditionat preţuri mici Conducta . Inbinare tubulatura aer comprimat.


Furtune conducte de conectare. Set reparatie cuplaj sistem aer comprimat. Rola automata cu furtun de aer 15mx12mm. Makita furtun de aer inalta presiune m la compresor AC310H. Mult mai rezistent decat cele din Nailon si mult.


Bartrom ofera solutii tehnice complete de automatizari industriale, fiind producator si importator de regulatoare presiune si furtune de aer. MANOMETRU PRESIUNE AER + CU TIJA DIN METAL 4CARS. Traducere furtun de aer în engleză. Renunță la amprentele de pe acel furtun de aer.


Au un furtun cu aer sub presiune care duce direct la subsol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare