vineri, 31 octombrie 2014

Stivuitor de vanzare

UTILAJE DE SUBTRAVERSARESI FORAJ ORIZONTAL DIRIJAT FOREZE PNEUMATICE IMPORTATOR: SC IMOCON SRL WWW. Pentru subtraversari cabluri electrice si telefonice, tevi de gaz, de apa, de canalizare. Pentru aceasta, folosim o tehnologie pneumatica , care este moderna si . Comercializam si inchiriem utilaje second hand in Romania.


Vand Utilaj de forat orizontal pneumatic cartita forare orizontala subtraversari second hand ieftin. Distipurile de feronerie de orice tip pentru toate tipurile de mobilier, reprezentanta vanzari si service foreze pneumatice pentru subtraversare , vanzari centrale .

Rachetele de subtraversare (se mai numesc si foreze sau cartite) pot fi folosite. Tot de asemenea utilaje de subtraversare poti sa ai nevoie si in momentul in. Plus de asta, acest tip de foreze au o viteza medie de avans de . In primul se introduce foreza pe un cadru de ghidare ajustabil si se cupleaza cu. Lucrare realizata de Afa Special Logistic Targoviste. Subtraversare drum cu foreza pneumatica.


GRUNDOMAT, foreze pneumatice , foreza pneumatica ,utilaje subtraversari , racheta pneumatica , foraj orizontal, racheta subtraversari , foreza subtraversari. Accesorii foreze pneumatice ,GRUNDOMAT, foreza pneumatica ,utilaje subtraversari ,racheta pneumatica , foraj orizontal, racheta subtraversari , foreza subtraversari. Echipamentele de subtraversări TERRA-HAMMER sunt rapide, precise și localizabile.

Sunt printre cele mai puternice foreze pneumatice din lume. In calitate de importator pentru utilaje de constructii, furnizam o gama de echipamente de constructii cum ar fi: sprijiniri pentru santuri, utilaje de subtraversare , . Utilaje foraj orizontal dirijat, subtraversari drumuri, foreza pneumatica si racheta . Oferim foreze orizontale pneumatice , foraje orizontale pneumatice , foraj orizontal dirijat, tehnologia de foraj si subtraversari. Cand foreza deviaza, riscati sa spargeti tevile de gaz, apa, cablurile electrice din zona de forare.


Foreza pneumatica pentru subtraversari. Rachete de forare – cumpăraţi second-hand Utilaje pentru construcţii online – piaţă internaţională pentru comerţul de maşini. Am achizitionat doua foreze orizontale electrice de la firma Sc Eurokomax Srl.


Suntem foarte multumit de aceste aparate. Printre avantaje tin sa enumar . Un ciocan pneumatic optional este integrat cu usurinta pentru aplicatii de forare in roca dura. Pozare țevi ø – 3mm (ø 5″ – 12″) fără a săpa șanțuri.


Extrem de puternic – foarte precis – mai puține componente . Racheta” pneumatica, actionata de un compresor cu 1psi creaza o gaura in sol suficient de stabila in care este . Cartita”, numita si „racheta subtraversare ” este o foreza pneumatica ce . Foreze pneumatice pentru subtraversari. Tracto-Technik, foreze pneumatice grundomat,. Racheta de subtraversare (numita si foreza sau cartita) se foloseste pentru.


Vindem si asiguram service si piese schimb.

Se utilizeaza la lucrari de constructii a sistemelor de . SC DEMOLTHERM SRL executa subtraversari cu foreze pneumatice si dirijate. Inchiriere foreza orizontala subtraversari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare