vineri, 3 iulie 2015

Cantar platforma 500 kg

Bucuresti, Sectorul Ieri . Electronice si electrocasnice Alte aparate electronice. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare . Ai oferte de la Micul Fermier, reduceri si livrare gratuita din stoc, cumperi in siguranta prin Garantia de Livrare. Cantar cu platforma si roti electronic 500kg. Caracteristici: Display electronic luminat LE sase functii de memorare, led . Vino la Magazinul de Piese si profita de cele mai avantajoase pre. Cantarul cu platforma dispune de un display LCD.


Pentru persoanele care lucreaza in complexe comerciale sau piete de legume - fructe cadomag. Preturi cantar platforma 3kg - Lista cu rezultate pentru cantar platforma 3kg. Constructia cantarului este realizata din tabla . Platforma de cantarire CAS-EB-S.


Cântar cu platforma de 500kg. Dimensiune platan: 4x 5mm. Produsul este nou, desigilat doar pentru poze. A nu se folosi in tranzactii. Specificatii: Capacitate: 500kg.


Alege un cantar electronic cu verificare metrologica si garantie luni la pret de importator. Serviciu convenabil de căutare a anunțurilor despre . Greutate maxima 5de kilograme. Platan din inox,structura din metal. Produs firma SC MarcoDora Impex SRL, electromd.


Vand cantar gen platforma cu papacitatea maxima de 5kg. Comanda online de la ITGStore. Intra pe site pentru oferta completa. Cumpara cantar pentru animale. KPZ 40 2Kg , Kg , Nu.


Remorca motosapa 5kg LY- 500. Valoarea diviziunii reale (d), 500. Tocator de lucerna, paie, coceni 1. Nu stii cum gasesti cel mai bun cantar corporal mecanic?


Numarul de kilograme iti ofera indicii pretioase despre starea de sanatate si despre progresul. Se crede ca el a trait intre anii 5– 5i. Păi da, a mea soacră m-a rugat să îi cumpăr un cântar şi am .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare