joi, 30 iulie 2015

Compresor stomatologic

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate . Profita acum de oferta noastra! Oferim a gamă largă de compresoare de aer de calitate, create special pentru utilizare stomatologică. Compresor Werther Dental cabinet.


Soluţiile noastre sunt potrivite pentru unul sau multiple . Dentex este unul dintre primii furnizori de produse stomatologice din România.

In cazul in care sunteti in cautare de compresoare stomatologice pentru clinica dvs. Cu un rezervor de litri . La Halmadent gasiti o gama larga de compresoare silentioase, fara ulei, de la Ekom. Volumul aspirat de 1de litri. Cele mai ieftinecompresor stomatologic.


De fapt, este posibil chiar acum să fii în jurul unui compresor de aer fără. COMPRESOR FINI PENTRU LABORATOR STOMATOLOGIC LAB 160. Nici un unit dentar nu poate funtiona fara un compresor , care sa furnizeze aer la echipamentele stomatologice din dotare, practic compresorul .

Un compresor este o mașină termică folosită pentru mărirea presiunii unui gaz închis într-un recipient, prin micșorarea volumului său. Vand compresor stomatologic. Lucrează perfect pentru fotolii.


Denta Vita sunt înaintate atîtea cerinţe către aerul utilizat în cabinetul stomatologic ? Noua generaţie de compresoare Dürr Dental, de la Dürr Dental, inventatorul compresoarelor dentare fără ulei, prezintă incredibilele compresoare silenţioase şi . Unitul stomatologic Bluetech de la Dentex, cea mai bună alegere a medicilor. Poate fi folosit la unituri. Avem de asemenea o gamă larga de compresoare cu piston fără ulei pentru cerinţe speciale cum ar fi intervenţiile chirurgicale stomatologice. China litri producători de compresoare de aer dentar. Fabrica noastra ofera calitate litri compresor de aer dentar în stoc, bine ați venit să ne contactați . UNIDENT PLUS este o societate românească, importator și distribuitor de produse și echipamente stomatologice.


Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru compresor stomatologic. Obtine pretul cel mai bun pentru compresor stomatologic. Medicair pentru cabinete stomatologice cu puteri cuprinse intre.


Capacitate rezervor: 30L Presiune maxima : 8bar. Denumire: Procurare si montare compresor si uscator aer la Cladire Stomatologie Clinicilor nr. Tornado este unul dintre cele mai silentioase compresoare din domeniul dentar – dar in acelasi timp, foarte puternic.


Modelul si numarul seriei de fabricatie al compresorului mentionat in manual si pe care l-ati achizitionat.

Oferte produse si servicii: furtun compresor stomatologie. Instrumentele rotative pentru domeniul stomatologic trebuie să fie utilizate. Achiziția de bunuri - autoclave dotate cu sigilator și distilator. Cum alegi cel mai bun compresor de aer pentru tine?


Ce caracteristici trebuie sa aiba produsul potrivit nevoilor tale? Obiectul contractului: achizitie bunuri: autoclav – 1bucata, compresor – bucata, unit dentar – bucati Valoarea estimata .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare