luni, 26 octombrie 2015

Masina de facut caramizi

Oferte produse si servicii: compresor rezervor uscator aer comprimat. Producatori , distribuitori, furnizori - Compresor Rezervor Uscator Aer comprim. Compresorul FIAC MEDICAL tip AIR-TECH 4EM , se asigura un nivel de zgomot scazut , echipat cu uscatoare prin absorbtie ce elimina problemele datorate . Uscător aer Comprag de m3/min, cu baterie de filtre de rețea. See more of Sandpex Consulting Compresoare on Facebook. AC nu porneste daca presiunea din compresor nu este cea.


Element filtrant uscator aer , compresor Mann TB1374x Mercedes T2/LnCaroserie Inchisa/Combi T2/LnPlatou Sasiu Vario Autobasculanta Vario Bus Vario . Un nume garant al tehnologiei de varf in domeniul aerului comprimat. Sistem de tratare a aerului cu uscator prin refrigerare, . Compresorul este prevazut cu uscator de aer prin refrigerare, pentru a asigura o protecte maxima atat a instalatiei de transport aer comprimat, cat si a sculelor . Detalii Compresor cu surub FIMA Fire 10K-10/500. Cod de catalog, Producător, Denumire, Cant.


Aceştia pot fi prezenṭi în aerul atmosferic aspirat de către compresor sau pot fi creaṭi în interiorul compresorului ȋn sine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare