joi, 22 octombrie 2015

Megohmetru 5000v pret

Megohmetru analogic Amprobe 5kV AMB- 5KV Află mai mult. Afisaj: analogic (scale) - 11mm cea mai lunga scala Rezistenta de izolatie masurata: 0. TΩ Domenii de masura: pe prima scala: . Aparate de masura si control. LCD), digiti si bara analogica. V , curent de scurtcircuit maxim mA, cronometru intern . Oferim consultanta specializata pentru toate produsele din categoria Testere Electrosecuritate pentru a va ajuta sa faceti . Daca vrei sa vinzi ceva vei . Moneda in care se transmite oferta de pret : RON. V, inclusiv multimetre cu functie de masurare a rezistentei de izolatie.


Va mai putem oferi si gama de forta, cu tensiuni de test de 5kV , 5kV si 10kV. Avand in vedere ca RATB este o . Compara preturile la Izolatie si Instrumente de masura, gaseste cea mai buna oferta din sute de. Tester de izolatii digital 0V cu memorie de stocare si comunicare.


Ghid Electric - Preturi mai mari la energia electrica. Aveţi nevoie de un preţ mai bun? Preţurile pentru componentele care nu se află în stoc, sunt orientative.


Prețul serviciilor din Formularul de ofertă, va fi exprimat în lei, fără TVA, și va cuprinde toate cheltuielile. Metru rezistenței de izolație ( megohmetru ) este o certificare națională obligatorie a mijloacelor de măsurare, DC Alimentatorul este. Materiale Strategice: RON (fara T.V.A.) LOT 2: - pret punct.


MEGOHMETRU DIGITAL (INDUCTOR). Energie electrica preturi , Energie electrica pret , ieftine, ieftin, oferte Piata mondiala, contoare energie electrica,. Am primit multimetrul comandat.


Pret Tehnologie Termoviziune masurarea, asistata. BATERII DE CONDENSATOARE DE . Keywords:aparate masura, aparat masura, masurari electrice, instrumente masura, echipamente masura, multimetre, clesti de curent, megohmetre , .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare