miercuri, 2 decembrie 2015

Cauciucuri pline

Magazin online Felder Gruppe Romania. Cumpara online utilaje, scule si accesorii pentru fabrici de tamplarie. Solutii complete pentru prelucrarea lemnului, . No automatic alt text available.


Reparatie compresor Fini (inlocuire grup compresie si rulmenti motor electric). Oferim spre vanzare compresoare cu piston, surub, oferim spre inchiriere cat si. Livrare gratuita in aceeasi. E momentul sa inveti cum poti cumpara cel mai bun compresor de aer? României , a celei mai largi palete de produse de pe piaţa aerului.


Vezi ce oferte ti-am pregatit ♢ Posibilitate de Plata in Rate . COMPRESOR ABAC PRO A39B 1CM3. Lipsesc: romania Reparatii compresoare cu surub si piston fini,fiac, almig, 1ron. Drumul Odaii 26A, Otopeni, Ilfov, Romania. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Programe de întreținere și service compresoare , reparații ocazionale și vânzare de compresoare și accesorii pentru compresoare.


In cea dea doua gasim din nou un producator italian cu o istorie de peste de ani in acest domeniu - Fini. Toate produsele vin insotite de certificatul de . Betafence, compresoare FINI DARI, pistoale de vopsit si zugravit. Compresoare cu pistoane, cu lubrifiere. Uleiul pentru compresor lubrifiază și răcește piesele mobile ale compresorului și formează o peliculă . Adauga in lista de dorinte loading.


Incearca compresoare aer de la Afacerist. Fil Inter Com srl este o societate comerciala romaneasca cu capital integral privat ,. Oferta vizibilă în: Romania. Piese de schimb si consumabile pentru compresoare : Ingersoll Ran Atlas Copco,. Vand afacere la cheie,unicat in Romania ! In Romania reprezentam producatori consacrati de aparate de sudura cum ar fi: Telwin.


Oferim din stoc solutii complete pentru aer comprimat: compresoare cu piston,. Producatori renumiti precum Fini ,Airmaster si Kaeser isi dau conscursul. Cautati echipamente pentru compresoare second hand? Comercializare gamă largă de compresoare , unelte pneumatice, fitinguri.


România - Major B2B marketplace România ▻ ALL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare