luni, 28 decembrie 2015

Metal stamping

Firma noastra executa o gama diversificata de piese in industria aero, prin tehnici avansate de prelucrari mecanice prin aschiere la cel mai inalt nivel calitativ. Firma de prelucrari mecanice prin aschiere angajeaza operator CNC si . Executăm lucrări de aşchiere pe maşini clasice şi maşini de precizie: debitare. CENTRUL PRELUCRĂRI MECANICE BOCŞA S. Produse şi servicii: Prelucrări mecanice, Prelucrări prin aşchiere , Electroeroziune , Prelucrări. Vă stăm la dispoziţie pentru orice .

Prin Aşchiere Pe Utilaje Cnc. Cunostinte in folosire aparatelor de masura si control clasice. Daca masinile nu sunt CNC nu prea ai sanse pe piata. Ipromet - Piese prelucrate prin aschiere pe masini universale si cu CNC ,. Executam repere unicat conform desenului tehnic sau dupa model.


Materialele prelucrate sunt : otel. Executam piese unicat si serie: -piese unicat: capacitate max. Oferim întreaga gamă de prelucrări prin așchiere : frezare CNC , strunjire, găurire, filetare, alezare.

Precizia de executie generala este conform standard ISO . Prelucrari prin aschiere pe centru de strunjire CNC. Maistru militar principal Gheorghiță NEDELCU. PRELUCRAREA PRIN AȘCHIERE CU AJUTORUL MAȘINILOR CNC. Baza 1Logistică pentru Comunicații.


Cu basca sau fara mecanicii merg . CNC (Computer Numerical Control), care asigură o poziţionare de . Tehnomecanica produce piese prelucrate mecanic prin aschiere (strunjire, frezare, rectificare) pe utilaje CNC dar si pe utilaje clasice. Oferim servicii de prelucrari mecanice pe centre de frezare cu comanda numerica. Angajam operatori prelucrari prin aschiere pentru strung cu comanda.


Prelucrări pe strunguri cu comanda numerica CNC (strunjiri, gauriri si frezari pe axa de rotatie, excentrice si laterale). Industrial Manufacturing Group SRL produce o gama larga de piese realizate prin prelucrari mecanice prin aschiere pe masini unelte CNC si conventionale. In cadrul atelierului realizam prelucrari mecanice prin aschiere a materialelor pe strunguri clasice sau strunguri CNC.


CNC , reparatii si modificari de orice fel, . SC SEKAMET SRL produce o gama larga de piese realizate prin prelucrari mecanice prin aschiere pe masini unelte CNC si . Bursa Romana de Afaceri Vanzare firma cu activitate de productie in domeniul prelucrarilor mecanice prin aschiere cu utilaje cu comanda numerica CNC. Centrul de prelucrari CNC DMC 635V are masa cu urmatoarele dimensiuni: .

Firma noastră este specializată în execuția de piese rezultate prin operațiile de așchiere. Așchierea pe o mașină-unealtă CNC în axe include o varietate de. Mecanic prelucrari prin aschiere – freza si strung. Astazi Romkatel este una din companiile de top din Romania, cifra de afaceri a firmei crescand de la 2mii EURO dupa primul an de activitate, la mil. Furnizori prelucrari prin aschiere cnc.


COINJECT activează în domeniul prelucrări mecanice, fiind. Catalog de firme, producatori, distribuitori din Romania. Prezentari si oferte pentru prelucrari prin aschiere cnc. Atelier prelucrari prin aschiere.


BAT Targoviste - Strung automat CNC. Dotari : – masina cu comanda numerica FANUC OI-TD tip CNC. Firma nostră are ca obiect de activitate prelucrările prin așchiere. Printr-o strategie adaptabilă la nevoile fiecărui client, ne orientăm permanent către executarea . Firma Eisenmarkt cu sediul in Parcul Industrial Prejmer Brasov Romania, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare