luni, 1 februarie 2016

Disc abraziv 115

Cumpara disc abraziv 1online pe eMAG. Acest produs iti aduce puncte de fidelitate . Acesta este recomandat pentru otel, metale . Tip produs, Disc de slefuit. Alege dintr-o gamă variată de produse la . La comanda (- zile) Transport gratuit in raport cu valoarea comenzii, Pret negociabil la materiale constructii, .

Disc abraziv Bosch magazine, preturi, oferte. Curatare si ingrijire eficienta! Lamele din pânză abrazivă stratificată cu granule, aplicate uniform pe corpul discului din fibră de sticlă.


Destinaţie: accesoriu ideal pentru prelucrarea colţurilor, . Disc de debitat subtire, performant, folosit în special pentru sectiunile transversale mici. Disc standard extra subţire pentru prelucrarea profilelor subţiri şi a ţevilor din inox. Livrare in orice oras din Moldova!


Categorie: Discuri, panze si pile.

Pret: adauga produsul in cos si solicita oferta x 10. Disponibilitate : indisponibil. Accesand mai departe acest website sau inchizand aceasta notificare , va exprimati acordul de a folosi cookie-uri pe dispozitivul dumneavoastra. Tăierea metalului sub formă de bare de armătură, profile, colțare, conducte și foi de tablă, . Produs realizat din granule abrazive din fibra vulcanica fixate cu liant pe disc , cu perforatii pentru absorbtia eficienta a reziduurilor, usor si rapid de aplicat pe . Discuri universale cu lamele pentru șlefuirea de suprafețe, pentru îndepărtarea punctelor și cordonului de sudură, ruginei, ca și șlefuirea vopselelor și . Pentru polizoare unghiulare manuale.


Discuri diamantate, potrivite pentru polizare cu polizor unghiular a următoarelor suprafeţe: piatră naturală şi artificială, beton, faianţă şi gresie, cărămizi . Hook fastener abrasive discs. DISC ABRAZIV , 115MM , P180. DISCURI PINZA ABRAZIVA125MM GR. IDEAL FEROLUC va pune la dispozitie oferte avantajoase de ABRAZIVE. Magazin online al firmei Edelweiss Grup SRL.


Structura discului lamelar: lamele din abraziv pe suport panza. Discuri abrazive pentru debitat si polizat, abraziv pe suport, pietre polizor si alte produse din aceeasi gama. Parola: Parola poate conține 6-de caractere.


Bosch - Disc de slefuire evantai, 1x 22.

Makita - disc abraziv slefuire meta. Abrazivele pe suport sunt produse realizate dintr-un suport mai mult sau mai putin flexibil, pe care granula abraziva este fixata cu un liant. SV (set discuri plane velcro), codul precizează culoarea şi. CARBOCHIM SA produce şi comercializează o gamă variată de abrazivi pe suport sub diverse. Dimensiuni: 115x1xmm 115x1.


Bosch disc diamantat ceramica gresie faianta marmura flex 1mm. Piese - Accesorii Autoturisme. Polizor unghiular BOSCH GWS 7- 1E Professional. Diametru disc abraziv , 1mm.


Rola burete abraziv 1x 25m diverse granulatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare