joi, 25 februarie 2016

Macara girafa 2t

Unelte - Scule - Feronerie Unelte si. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Ideala pentru ateliere si garaje. Pliabila, pentru economisirea spatiului . Dispune de mecanism de pliere pentru depozitare cu economie de . Macara - girafa pliabila, 2T.


Baza mare cu role pentru o stabilitate si deplasare mai buna. Proiectata pentru a lucra intr-un . Suport optional pentru macara tip girafa. Girafa pliabila pentru scos motor cap.


Este dotat cu dispozotiv de centrare. Fiţi primul(a) să analizaţi acest produs. Variantă pliabilă Capacitate 2T. Prin achizitionarea acestui . Clema caroserie cu autostrangere 2T Cod produs: . Oferte produse si servicii: macara girafa. Vezi toate anunțurile - pretul in lei - cele mai scumpe - oferite de.


CRIC DE CANAL PNEUMO-HIDRAULIC 2T MEGA. Tipuri de sudură: standard ( 2T )-SPOT-. Cric crocodil lung 2T JOKA Profesional Germania (h 355mm).


Aceasta macara de o tona, construita cu tabla sudata si profil patrat, prezinta. Cumpara acum Vinci manual cu sufa 8m Tla numai 1lei si beneficiezi de produs original 1. Pentru mai multe informatii sau comenzi va rugam sa ne. Preturi incepand de la 7lei.


Detalii Aceasta presa este in conformitate cu cele mai noi reguli CE Majoritatea preselor ce se gasesc in alte parti nu sunt certificate CE Presele noastre . Vand motocross Kawasaki 125cc 2t. Slefuitor pentru pereti ( girafa ) Micul Fermier 750W cu aspirator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare