joi, 3 martie 2016

Cantar platforma 150 kg pret

Electronice si electrocasnice Alte aparate. Cantar electronic cu platforma 150kg 40x30cm . Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Comanda online de la ITGStore. Intra pe site pentru oferta completa.

Ai oferte de la Beurer, Laica, Zilan,. Cantarul platforma CAS de 1kg este ideal pentru schimburile comerciale și. Pretul produsului include costul aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE. Pret fara TVA EURO: 8€.


Această platforma portabilă este. Verificare metrologica inclusa. Platforma de cantarire Cely LVC50M, capacitate 3Kg , 60xcm.


Sunt destinate cantaririi si verificarii tranzactiilor comerciale: piete, magazine,.

CantarMAG comercializeaza cantare cu platforma pentru aplicatii comerciale si industriale. Preţ nou fără TVA : 14LEI. Firma CAS distribuie cântare electronice tip Platformă încă din anii 9 impunându-se ca un important importator. Acest cântar nu face excepții.


Afisaj LCD luminos : greutate , pret unitar , pret total. Pretul include TVA , Pretul afisat nu include cheltuieli de livrare. La Maxigel vei gasi orice echipament necesar pentru afacerea ta.


Un echipament pentru bucatarii profesionale ce indeplineste standardele Lancom! Gasesti probabil cel mai bun pret la cantare platforma cu Afacerist. Comsales Grupă oferă reduceri de -, la cîntarul de tip platformă cu capacitatea de 1kg Mărimea platformei - 400x5Indicator de tip . Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Un cantar platforma 1kg este foarte potrivit atat pentru micile magazine,.


Pe un cantar 1kg se poate masura exact atat o cantitate redusa . Oferim service si comercializam o gama larga de cantare electronice si accesorii. CANTAR PLATFORMA CAS DB II- 1KG Dimensiune platan: 4x 570 . Informatiile sunt orientative.

Cas DBB 4are o capacitate maximă de cântărire de 1kg. Oferte produse si servicii: cantar platforma 1kg. Preturi mici si calitate ridicata! Sustine pana in 1Kg , fiind de ajutor persoanelor care tin o dieta. Cantarul electronic de la Bosch are o platforma realizata din sticla rezistenta si un . Platforme cântar pe dimensiuni și capacități standard sau pe dimensiuni și capacități personalizate.


Cantare corporale cu preturi incepand de la 55. Cântare platformă , platforme de cântărire, cântare de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare