vineri, 25 martie 2016

Lecroy

Susţine proiectele noastre pentru comunitatea academică clujeană! Pentru a finanța unul sau mai multe proiecte te rugăm să:. European equity crowdfunding site Seedrs. Seedrs platform , and any investment decision should be made on the . Another popular crowdfunding platform , Patreon sets itself apart with .

Der er fire forskellige typer crowdfunding i Danmark - få et kort overblik her. Occupy Guguță a decis să facă o campanie de crowdfunding pentru a acoperi cheltuielile ce țineau de . Ulule: the only international crowdfunding platform where the majority of projects get funded. Start your success story now!


Romanii cu initiativa, spirit civic si . Compare ranking, features and fees for top crowdfunding and fundraising platforms. How do you know which crowdfunding platform is right for you?

Un site unde oamenii donează diferite sume de bani pentru . The Guardian a făcut și o cercetare despre boom-ul de crowdfunding literar. Autoarea articolului scrie despre platforma Kickstarter care a . Proiecte susţinute cu ajutorul fondurilor adunate online. Este ideea pe care a transformat-o în realitate un tânăr orădean, care a lansat o . We are here” mi s-a părut un nume foarte drăguț pentru o platformă de crowdfunding în care numai dacă toată lumea ajunge la concluzia că . Așadar, am și discutat despre modul în care au fost create platformele de crowdfunding , cum funcționează și care-i esența pentru societate.


EXCLUSIV Directorul Extrafinance IFN lansează o platformă de crowdfunding pentru finanțarea firmelor din România și promite investitorilor . Crowdfunding platforms provide an excellent way to collect money for your. Instea you can use a crowdfunding platform to manage all the . Republica Moldova (pe baza de organizare socială), care are ca scop suportul tendințelor . S-a lansat prima platforma de crowdfunding din Regiunea de Vest. La Timișoara , Fundația Serviciilor Sociale Bethany a lansat platforma de . Această platformă este și va rămâne dedicată . E simplu si sigur sa aduni bani sau sa sustii pe cineva in care crezi.

Platforma de crowdfunding care incurajeaza ideile romanilor. PledgeMe helps Kiwis fund the things they care about across project, equity and lending based crowdfunding. Noua platformă de crowdfunding funcționează la fel ca cele internaționale în ce privește metoda de finanțare și sistemul de administrare.


Cel de-al patrulea proiect de pe platforma de crowdfunding a universitatii se numea “Rezidente de creatie pentru scriitorii romani la UBB”, insa . TinTag - un startup romanesc, lansat cu ajutorul unei platforme de crowdfunding straine. FundedByMe is a crowdfunding platform connecting investors and entrepreneurs. Receive equity or yearly interest in return. Gain access to the top equity crowdfunding deals on Crowdfunder.


Niche solution for the grossly underserved $Trillion platform space. Site-ul românesc CrestemIdei. O platforma de crowdfunding nu este lista lui Mos Crăciun!


Oricat de tentant ar fi sa-ti incarci . How to invest in real estate crowdfunding ? Alternative Funding Platform accredited by FSMA (Belgium Financial Market Authority) . Vechi de vreo câțiva ani la nivel mondial, crowdfunding -ul pe net prinde, în sfârșit, rădăcini și în România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare