marți, 7 martie 2017

Stampila pfa

Stampila PFA Colop Printer RDiametru mm. Ridicare stampile 1h din magazin sau . Noile prevederi sunt cuprinse în Ordonanța de urgență a Guvernului nr. Monitorul Oficial, Partea I, nr.


Nu va mai trebuie stampila fiind valabila doar semnatura pe acte. PFA înainte să decizi ce fel.

După depunerea acestor acte necesare PFA la Registrul. PFA -ului va fi realizată după primirea acordului din partea ONRC. Brasov, Calea Bucuresti, Nr.


Cea mai solicitata stampila pentru persoane fizice autorizate( p.f.a. ) este stampila de diametrul a amprentei de mm! Minimul de informatii necesare pentru o . Astfel, începând cu această dată, firmele şi PFA -urile scapă de obligaţia de a folosi ştampila şi pentru anumite tipuri de contracte. In acest magazin puteti gasi stampile pentru orice tip de firma (inclusiv PFA - Persoana Fizica Autorizata).


Copie dupa certificatul de inregistrare al firmei (C.U.I.). Act de identitate al delegatului.

Persoanele juridice de drept public vor aplica ştampila , în continuare, pe documentele emise, conform regulilor aplicabile în prezent. Vă oferim o gamă largă de ștampile pentru PFA personalizabile, cu livrare rapidă în toată țara. Livrare gratuită la comenzi de minim 1RON. Avem pe stoc stampile rotunde, dreptunghiulare, ovale, cat si tus pentru aceste stampile. Urmeaza intrebarea: dupa ce obtin CIFul trebuie sa imi fac stampila pe care sa fie scris PFA si CIF sau pot lucra numai cu stampila pe care . Pasul 1: Înființare PFA (Persoana Fizica Autorizata).


De asemenea, nu uitați de ștampilă , rotundă, numele dumneavoastră, Persoana . Guvernul a decis sa elimine obligativitatea stampilei pentru persoane fizice si juridice de drept privat. Nu insa si pentru persoanele juridice de . De acum, FĂRĂ ŞTAMPILĂ pentru PFA. Digi Center SRL realizeaza stampile PFA (Persoane Fizice Autorizate) in sectorul din Bucuresti, pe baza de comanda si la urgenta.


Descriere: stampila societate comerciala, persoana fizica autorizata,asociatie, medic, traducator autorizat, logo-ul firmei, stampila personala,antet firma, . Electronice si electrocasnice Alte aparate electronice. Ghid infiintare pfa care iti ofera pasii cei mai importanti pentru a infiinta un pfa. Persoanele fizice, persoanele juridice de drept privat si entitatile fara personalitate juridica scapa, de obligatia de a aplica stampila pe . Nu mai exista obligaţia pentru PFA , PJ de a aplica ştampila pe.


Joi, iulie, intră în vigoare Ordonanţa nr. Atât persoanele fizice cât și persoanele juridice de drept privat și entitățile fără personalitate juridică vor scăpa joi, iulie, de obligația de a .

Eu mi-am facut-o si nu scrie . Produsul nu are si placuta de text inclusa. Utilizare: stampila personala, stampila societate, stampila p. Pierdut stampila PFA pe numele Boharec Ana-Maria - Anuntul. Le poti declara nule prin noi. Actul normativ prevede, printre altele, eliminarea obligativitații folosirii ștampilei pentru documentele depuse la instituțiile și autoritățile .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare