vineri, 17 martie 2017

Ulei de parafina uz veterinar

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea . Medicamente Veterinare - Advance vet comercializeaza medicamente de uz veterinar , produse. Se indică în constipaţii (şi în cele spastice), indigestii, atonii gastrointestinale, atonia prestomacelor. Se indica in constipatii (si in cele spastice), indigestii, atonii gastrointestinale, . Afecțiunile digestive sunt frecevnt întânlite la câini și pisici, ca urmare a unei alimentații necorescpunzătoare.


Laxativ uleios, slab purgativ, se indică în constipaţii (şi în cele spastice), indigestii, atonii gastrointestinale, atonia . Excipienţi (acid benzoic şi ulei de parafină ) ad ml. Poate fi utilizat pt ambalarea produselor sau ambalajelor care vin in contact cu alimente pt consum uman. Daca constipatia este recenta se administreaza purgative uleioase ( ulei de ricin sau de parafina 5-ml) sau purgative laxative (laxatin, ciocolax tableta) sau . Suspensie otică de uz veterinar. ACŢIUNE FARMACOTERAPEUTICĂ Prin compozitia sa, produsul are o largă sferă de . DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINAR.


MENȚIUNEA „NUMAI PENTRU UZ VETERINAR ” ŞI CONDIȚII SAU RESTRICȚII. Foloesc ulei de parafina pt ca are uz veterinar. Indicatii: Se recomanda a fi utilizat ca laxativ eficient. Distributie produse pentru uz veterinar. Numai pentru uz veterinar ” - se eliberează numai pe bază de reţetă veterinară.


Ulei de Parafina pentru uz veterinar 1ml. Patent blue V (E 131), isopropanol, n-butanol, ulei de parafină. Maria Crivineanu, Valentin Nicorescu – Bazele farmacologiei veterinare. Amoxylrom Injectabil 1ml. AMOXYLROM suspensie injectabilă,antimicrobian cu spectru.


Un asemenea instrument - parafină lichidă. Ulei dă de mai multe ori pe zi (de obicei 5-6)în porțiuni mici (linguriță la kg greutate corporală). SCABATOX este un produs de uz veterinar care contine 12. Se mai gaseste si sub numele de: parafina lichida,petroleum, ulei alb,etc.


Compozitie: Extract de propolis, ceara de albine, lanolina, ulei de parafina , cetaceum, nicotinat de metil, extract de capsici, venin de albine, nipagin, borax. Legea sanitara veterinara nr. Daca se observa din prima zi, se rezolva prin administrarea uleiului de parafina , daca au trecut mai multe zile,. De exemplu: uleiul de parafină (vaselina) cu glicerina, uleiul de ricin se separă, nu se.


Cloramfenicolul este deja interzis în uzul veterinar în ţara noastră la . Ovipron Top, litru este un insecticid Cerexagri cu ulei de parafina fara efect asupra albinelor si potrivite pentru cultura bio contra acarieni, paduchele de San. Suntem producatori de produse de uz veterinare suplimente, insecticide . Lecitina din soia, L-ornitina L-aspartat, 2. Constipația nu este altceva decât o defecare . Adeziv topic pentru piele, pentru uz veterinar Rezistenta optima și protectie . Iată o reţetă utilă: combinaţi, la bain-marie, g lecitină, g ulei de parafină de uz intern, g lanolină, g ceară albă şi g apă. După ce toate ingredientele . De asemenea, se administrează ulei de parafină şi sulfat de magneziu. Mibazon 36g – Unguent De Uz Veterinar. Pentru uz intern, se recomandă a se consuma ceaiuri fierbinţi, cu infuzii.


Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Iaşi. Uleiul de parafină conţine un amestec de hidrocarburi parafinice saturate şi se obţine prin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare