luni, 24 iulie 2017

Cobra tattoo supply

Cântare electronice pentru depozite și comerț. Tip platformă pînă 1kg cu indicatorul de vânzări. Ecran LCD cu contrast înalt. Capacitatea maximă de cântărire, kg : 150.


Partner Corporation SRL comercializeaza cantare electronice si industriale, balante de precizie, case de.

Cantare Comerciale CU CALCUL SI AFISARE PRET. Gama variata de cantare platforma in Moldova la preturi ieftine. Daca esti in cautarea de cantar 1kg , noi iti vom gasi cel mai bun pret din Romania. PRETURI PIESE CANTARE ELECTRONICE. Va rugam sa ne contactati si pentru alte componente de cantare electronice.


Pret fara TVA EURO: 8€. Această platforma portabilă este. Verificare metrologica inclusa.

Cantar platforma portabil CAS PB- 1, 35. Platforma de cantarire Cely LVC50M, capacitate 3Kg , 60xcm. Sunt destinate cantaririi si verificarii tranzactiilor comerciale: piete, magazine,.


CantarMAG comercializeaza cantare cu platforma pentru aplicatii comerciale si industriale. Preţ nou fără TVA : 14LEI. Firma CAS distribuie cântare electronice tip Platformă încă din anii 9 impunându-se ca un important importator. Acest cântar nu face excepții. Afisaj LCD luminos : greutate , pret unitar , pret total.


Pretul include TVA , Pretul afisat nu include cheltuieli de livrare. La Maxigel vei gasi orice echipament necesar pentru afacerea ta. Un echipament pentru bucatarii profesionale ce indeplineste standardele Lancom!


Gasesti probabil cel mai bun pret la cantare platforma cu Afacerist. Comsales Grupă oferă reduceri de -, la cîntarul de tip platformă cu capacitatea de 1kg Mărimea platformei - 400x5Indicator de tip . Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Cantarul platforma CAS PB 1kg este un cantar platforma portabil, datorită mânerului, cîntarul poate fi transportat cu minim efort în diferite locații.


Un cantar platforma 1kg este foarte potrivit atat pentru micile magazine,.

Pe un cantar 1kg se poate masura exact atat o cantitate redusa . Oferim service si comercializam o gama larga de cantare electronice si accesorii. CANTAR PLATFORMA CAS DB II- 1KG Dimensiune platan: 4x 570 . Informatiile sunt orientative. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE.


Cas DBB 4are o capacitate maximă de cântărire de 1kg. Oferte produse si servicii: cantar platforma 1kg. Preturi mici si calitate ridicata!


Sustine pana in 1Kg , fiind de ajutor persoanelor care tin o dieta. Cantarul electronic de la Bosch are o platforma realizata din sticla rezistenta si un . Platforme cântar pe dimensiuni și capacități standard sau pe dimensiuni și capacități personalizate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare