vineri, 28 iulie 2017

Motostivuitor diesel

Utilaje agricole si industriale Utilaje industriale si de constructii. Mitnehm-nahme Stapler Alllrad. Aici poti gasi oferte noi si second hand din categoria Constructii. Motostivuitor cu încărcător frontal, Diesel , Transmisie automată.


Cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Cautati stivuitor diesel second hand? Contactati direct vanzatorul de stivuitor diesel. Stivuitor diesel MAST EXPLORER H30DA. Centru de greutate c mm 500.


More in this category: Transpalet electric cu platforma ATLET PLP 2Reach truck STILL FM. Seria de motostivuitoare cu combustie interna ofera maximum de siguranta in munca , confort si functionalitate. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Comanda online de la ITGStore. SATISFACTIA DUMNEAVOASTRA ESTE PRIORITATEA NOASTRA!


Intra pe site pentru oferta completa. Descoperiti gama Hyundai de motostivuitoare diesel cu capacitati de incarcare de la la . Noua seria de stivuitoare EVO lansata in 20sunt cele mai ecologice motostivuitoare Linde, datorita motorului diesel in cilindri de 20cmsi a filtrului de . Heli Romania, comercializeaza stivuitor , motostivuitor , transpalet, electrostivuitor, atat diesel cat si CPL, asigura service pentru motostivuitoare , . Acum avem 1anunțuri în utilaje și accesorii pentru motostivuitor diesel , de pe anunturi-auto. Oferta preturi stivuitoare motostivuitoare electrostivuitoare.


STIVUITOR COMPACT DIESEL SAU GPL. Descriere: ; Durată contract: luni; Buget contract: 11828lei .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare