luni, 14 august 2017

Cantar aclas

Pretul produsului include costul aferent colectarii, . Comanda online de la ITGStore. Intra pe site pentru oferta completa. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea coletului la . Produse piata - alimentatie Alte produse alimentare.


ACLAS PS130C poate fi conectat la PC, imprimante termica sau imprimanta de etichete CAS prin interfata RS232. Ecranul pentru cumpărător este instalat pe bară ce permite afișarea datelor cântărite. Cantare electronice comerciale. Seria LS2X de etichete de coduri de bare este potrivită pentru supermarket-uri . Cu un design atractiv și un meniu ușor de utilizat, cântarul electronic ACLAS PS130C brat reprezintă o soluție durabilă pentru afacerea dumneavoastră. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc.


Se recomanda pentru magazine alimentare de dimensiuni reduse, piete, comert ambulant. Verificare METROLOGICA initiala inclusa. Soft comunicatie si cablu conectare gratuit. Capacitate de cantarire: maxim kg. Afişaj LCD dublu, afişare a preţului pentru . Funcție preţ final al produselor.


Poate functiona conectat la calculator sau sistem . Bateriile alcaline asigura funcționarea continua a cantarului pentru o perioada îndelungată . Case de marcat jurnal electronic Datecs DpCluj-Napoca Datacon Solutions. Livrare gratuita in aceeasi zi in toata tara. Design-ul acestui model poate preveni. Durata de viață a bateriei este de ani, utilizând cântarul. TS2DX - este cântarul electronic, touch screen, cu etichetare.


Sistemul de operare este Linux, Windows CE, Android. Acest model este primul cantar electronic de etichetare de coduri de bare compatibil cu. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Firma specializata vindem cantar comercial omologat nou. Cântar electronic cu etichetare.


Reduceri, promotii, oferte speciale la Sisteme POS si accesorii pe . Incerc sa fac un programel de comunicatie pentru un cantar. Este vorba de un cantar Aclas model Esp-615. L0s mencllrtleacomkea ron a taficr -a cantar muY dulcemete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare