vineri, 4 august 2017

Platforme de crowdfunding

Romania, hai să vedem ce înseamnă acest termen. Platformele de crowdfunding au devenit o modalitate populară de a obține finanțare pentru un proiect nou sau pentru un startup. Pune-ti planurile in miscare ! Adauga proiectele pe care doresti sa le realizezi! Sau finanteaza proiecte care crezi ca vor schimba viitorul !

La nivel internațional, cele mai mari platforme de crowdfunding sunt Kickstarter și Indiegogo. Pentru Kickstarter, ai nevoie să îți înregistrezi . Comisia Europeană propune joi un nou regulament UE pentru platformele de crowdfunding , prin care startupurile și alte mici afaceri strâng . Creditarea alternativa in Romania In Romania exista platforme de crowdfunding , insa dintre acestea doar platforme finanteaza afaceri mici, . Compare ranking, features and fees for top crowdfunding and fundraising platforms. How do you know which crowdfunding platform is right for you? Un site unde oamenii donează diferite sume de bani pentru .

The Guardian a făcut și o cercetare despre boom-ul de crowdfunding literar. Autoarea articolului scrie despre platforma Kickstarter care a . Proiecte susţinute cu ajutorul fondurilor adunate online. Este ideea pe care a transformat-o în realitate un tânăr orădean, care a lansat o . We are here” mi s-a părut un nume foarte drăguț pentru o platformă de crowdfunding în care numai dacă toată lumea ajunge la concluzia că . Așadar, am și discutat despre modul în care au fost create platformele de crowdfunding , cum funcționează și care-i esența pentru societate. EXCLUSIV Directorul Extrafinance IFN lansează o platformă de crowdfunding pentru finanțarea firmelor din România și promite investitorilor . Instea you can use a crowdfunding platform to manage all the . Republica Moldova (pe baza de organizare socială), care are ca scop suportul tendințelor . Crowdfunding platforms provide an excellent way to collect money for your. S-a lansat prima platforma de crowdfunding din Regiunea de Vest.


La Timișoara , Fundația Serviciilor Sociale Bethany a lansat platforma de . Această platformă este și va rămâne dedicată . E simplu si sigur sa aduni bani sau sa sustii pe cineva in care crezi. Platforma de crowdfunding care incurajeaza ideile romanilor.

Susţine proiectele noastre pentru comunitatea academică clujeană! European equity crowdfunding site Seedrs. Pentru a finanța unul sau mai multe proiecte te rugăm să:. Seedrs platform , and any investment decision should be made on the . Another popular crowdfunding platform , Patreon sets itself apart with . Der er fire forskellige typer crowdfunding i Danmark - få et kort overblik her.


Occupy Guguță a decis să facă o campanie de crowdfunding pentru a acoperi cheltuielile ce țineau de . Ulule: the only international crowdfunding platform where the majority of projects get funded. Romanii cu initiativa, spirit civic si . Start your success story now!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare