vineri, 15 septembrie 2017

Manifold digital

Granulaţie pe ambele părţi oferind un randament de lucru ridicat, rezistenţă înaltă. Destinat pentru glet, lemn, piatră. SMIRGHEL GRANULATIE 1CRB. Set benzi abrazive pentru BDSM 15 granulatie (buc.).


Aflati informatii despre pret si disponibilitate . Unde oare(in Romanica) se poate gasi smirghel ultra,super,extra fin-cum zice. Utilizare maşini de şlefuit în zona de finisare. Bosch disc de slefuire 180mm Best for Metal Psmirghel flex.


Unelte - Scule - Feronerie . Grizzly Banda de slefuit granulatie - x 6mm. M Trizact Disc pentru blend-in. Slefuirea umeda a grundurilor, vopselelor si chiturilor in domeniul refinisarii automobilelor. Banda abraziva continua, x 5mm, granulatie 6 bucati. Pretul pe bucata variaza in.


Pachet benzi de slefuire smirghel 10x3mm granulatie de 80. Benzi cu margini sinusoidale. Smirghel granulatie 15 rola 50m. Mod de ambalare: In functie de dimensiuni, produs , granulatie sau comanda. SURUB LEMN CAP INECAT CRESTAT 3. Urmeaza apoi polishul final si . Hartie abraziva ( smirghel ). Pasta polish Rupes Keramik se recomanda a fi . Cu dispersie deschisă, anti-statică.


Role smirghel granulatie 150. Se folosesc gradual in functie de stadiul zgarieturilor. Recomand sa se dea cu acel smirghel din cutie ( in acelasi timp cu apa). Stie cineva daca melcul se poate deplasa pe smirghel Funda.


Gama Black Ice de smirghel impermeabil utilizează cea mai. Pentru ca urmele lasate de placi sau de hartia cu granulatie mare sunt. PRR-250-ES), dar si semiprofesional (GSS-280), care . Masina de gaurit cu percutie EINHELL TE-ID 5E,. Slefuirea nu se face cu smirghel tinut in mana si pus pe o bucata de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare