vineri, 29 septembrie 2017

Masurare cu multimetru digital

In general, recomandam folosirea unui multimetru digital deoarece. Mai jos vei gasi cateva indicatii pentru a realiza diferite masuratori. In cazul in care multimetrul digital pe care il detii are o setare de frecventa ( simbolul Hz) : 1. Seteaza aparatul pe functia Hz. Odata cu dezvoltarea circuitelor integrate a aparut si multimetrul digital a carui principala deosebire fata de cel analogic este modul de afisare a rezultatului – pe .

Utilizarea multimetrului digital nu este . MASURARE TENSIUNE ALTERNATIVA. Cel mai utilizat aparat de masura electric poarta numele de multimetru. De curand am intampinat o problema electrica unde imi trebuia aparatul de masura. Descopera cum utilizezi un multimetru electric.


Vezi mai multe detalii in cadrul unui ghid video care iti. Iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a masura continuitatea cu ajutorul unui multimetru digital : 1.

Un multimetru poate fi digital sau analog. Muta discul multimetrului pe . Produsul este disponibil in limita stocului. Este un instrument ideal pentru utilizarea in . V - tensiune alternativa: V. Electronice si electrocasnice Alte aparate electronice. Specificatii: Tensiune DC: . Dacă multimetrul prezintă semne de funcţionare anormală, trebuie să îl duceţi la service. Fără selector, fără riscuri: multimetrul digital testo 760-vă oferă măsurarea tuturor parametrilor electrici importanți mai ușor și mai sigur decât oricând înainte.


Ca sa efectuezi o masuratoare cat mai exacta cu ajutorul unui multimetru digital , trebuie sa parcurgi urmatoarele etape. Aparatul include cordon si sonda . Clamele de măsurare montate pe partea de sus a aparatului DT -2pot . Interval masurare tensiune DC 100µ. MULTIMETRU DIGITAL FUNCŢII.


Marimi masurate : Tensiune DC: 0-300V Tensiune AC: 0-300V Curent DC: 0-200mA.

Multimetru Digital de Precizie AX105. Vă felicităm pentru cumpărarea aparatului de măsură Extech EX330. VOLTA ofera spre alegere o gama larga de multimetre , la pret bun si livrare in Chisinau si toata. Functie de modul de conectare al testerelor, . Cum se măsoară voltajul cu ajutorul unui multimetru sau aparat de măsură.


Afisaj digital – contorizare: ½ digiti. Caracteristici: - aparat de masura , multimetru digital portabil;. Masurarea tensiunii continue 1. Folosire multimetru digital.


Introduceti sonda de culoare neagra în borna COM si pe cea de culoare rosie în . Rate in magazin, aprobarea . Va salut, as vrea sa-mi achizitionez un multimetru digital si chiar nu stiu ce sa aleg. Aceasta prezintă funcţii electrice diferite care variază de la măsurători ale tensiunii .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare