vineri, 15 iunie 2018

Burghiu pal

Masina taiat asfalt si beton 389cmc 13CP. Produsul de care aveai nevoie. Alte anunturi din care sa alegi. Utilajele de taiere beton - asfalt Weber, se remarca printr-o calitate exceptionala, stabilitate deosebita datorata in primul rand greutatii masinii si pozitionarii . CP, L, 3mm, se utilizeaza pentru taierea betonului sau asfaltului, carcasa de otel ramforsat adauga .

Masterpac PMF18R - taietor beton si asfalt. Motor profesional de fabricatie Japoneza, Robin-Subaru, EH36D. Mașină de tăiat, cu masă 0kW.


Imaginile produselor au caracter orientativ și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al . Masini de taiat beton - Cumpără masini de taiat beton armat sau asfalt foarte performante. Pretul este pentru zi inchiriere si nu include discul. INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE PENTRU MASINI DE TAIAT BETON SI ASFALT.

Vand drujbe de taiat beton caramida asfalt si pavaje drujbele au panze pe ele. Aici gasiti o gama completa de taietoare beton-asfalt ( masina de taiat asfalt si beton, etc). Calitate garantata, preturi avantajoase pentru toate tipurile de taietoare . MTA400-L, motor Loncin, benzina cp,. La Best Tools gasiti masini de taiat beton asfalt cu motorizare pe benzina sau diesel fabricate in Luxemburg precum si discuri diamantate. Alege debitatorul de beton Makita, la cel mai bun pret din Romania.


Manerul ajustabil asigura vibratii reduse si pozitie ergonomica. MASINA INDUSTRIALA DE TAIAT PARDOSELI DIN BETON , ASFALT , GRANIT. MOTOR TIMPI HONDA CP, BENZINA. Pentru o taiere sigura si precisa a asfaltului, va oferim o gama de discuri asfalt.


La noi gasiti discuri standard asfalt si discuri premium, disc taiere asfalt. Caracteristici principale: Utilaje profesionale, dotate cu rezervor de plastic pentru apa, montat in partea superioara a utilajului, permitand astfel o. Motor: Honda GX 390Putere motor: CPDiametru disc: 4mmGreutate: 1kg. Tăietorul este special creat pentru durabilitate şi performanţă.


Indiferent dacă îl folosiţi . Motor Robin- Subaru EH 6cm CP.

Descriere scurta: Furnizare masina pentru taiat beton cu caracteristici tehnice conform caietului de sarcini anexat la prezenul anunt public . Dispozitiv de urmarire a liniei . Rezervor de apa detasabil,transmisie curea dintata,ghidaj . Magazin de scule si unelte cu vanzare online : UTILAJE CONSTRUCTII cu un excelent raport calitate pret. Oferte produse si servicii: honda masina taiat beton asfalt. Depunere ofertă - Achiziție maşină de taiat asfalt. Primăria Municipiului Câmpina, cu sediul în Câmpina, bd-ul Culturii, nr. Tot la noi veti putea achizitiona toate accesoriile pentru . Fulie, roata cauciuc pentru masina de taiat beton 130x200xmm=1leibuc.


Disc diamantat, cu segmente, pentru debitare beton , Bosch Standard for Concrete, 1x 22. Acest disc a fost proiectat special pentru masinile de taiat cu disc si pentru mesele de taiat materiale dure. Vari-Cut inseamna viteza mare de taiere, precum si . Comments are close but you can leave a trackback: . Portofoliul nostru include generatoare, betoniere, motopompe, utilaje de prelucrare a suprafetelor din beton , precum si alte unelte si echipamente de constructii.


Drumul forestier, pe care şoferul zbura ca pe asfalt , era tăiat în pământul. Un val negru de panică era gata să mă cuprindă, atunci când mașina a derapat pe asfaltul alunecos din cauza ploii. Furgoneta a tăiat câteva benzi și s-a dus .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare