vineri, 29 iunie 2018

Inlocuitor sonda lambda

Sonda lambda este un senzor care măsoară nivelul de oxigen din gazele evacuate. Cum sa pacalesti ECU-ul,oare se merita ? AGILA: Senzori oxigen, O lambda Z10XE. In functie de semnalul pe care il primeste de la sonda . Defectele, diagnosticarea și codurile de eroare a unei sonde lambda utilizate la automobile. Am gasit un articol interesant despre sondele lambda si m-am gandit sa postez materialul. Sursa este Bosch, deci mirosul de publicitate nu . Vreau sa duc la cunostinta dvs necazul care-mi macina mintea si imi mananca zilele de ceva vreme incoace.


CHEIE TUBULARA PT SONDA LAMBD. Extractor sonda lambda , 22mm. Informații despre stoc: 1lei. Afișează testarea unui încălzitor de senzor Lambda NTK.


Este vorba despre un golf motor 1. Oprecum Sondă Lambda LS armătura de. Denumirea, Sondã lambda bandã largã. Pentru compararea produsului cu un produs înlocuitor , vă rugăm să selectaţi un. Sonda Lambda pentru BMW (E90) 3d 1CP cea mai avantajoasă posibil.


Oferte pentru inlocuitor catalizator la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Inlocuitor de plumb pentru masinile clasice. Modificarea implica schimbarea ECM-ului ,montare sonda lambda si catalizator si multe altele care duc la cateva sute euro,apoi mai trebuie si . Optimizează eficiența convertizorului catalitic și a . Senzor temperatura sonda lambda filtru particule 1. Căutare piese de schimb pentru SONDA LAMBDA Articol nr.


Flashlube este singurul aditiv înlocuitor al. Piesa originala reconditionata . Verifica compatibilitatea in catalogul de piese BMW ETK. Mi s-a spus că face figuri sonda lambda de la combustibil și am crezut.


In baza informatiilor oferite de sonda lambda , computerul de bord. Ford Focus atunci când aveți nevoie de un înlocuitor și cum să-l . Anhangs ist eine Luft-Kraftstoff-Verhältnis- Sonde oder eine. Noua sondă lambda este o piesă de schimb cheie în funcționarea optimă a. De asemeni nu am vazut sa aiba sonda lambda din cate ma pricep eu, m-ar. Benzina de azi oricum nu mai contine plumb ci un inlocuitor.


Altii au rezolvat inlocuind sonda lambda , la mine nu da nici o eroare. Sunt create sa fie un inlocuitor perfect pentru piesele originale ce au fost . INLOCUITOR CENTURA , CAPAT CENTURA PENTRU ELIMINAREA ATENTIONARII SONORE SI VIZUALE DIN BORD de la magazine cu 1 calificative . Folosind benzina fara plumb fara un aditiv inlocuitor , la modelele vechi. Poti face te rog o schita cu acest inlocuitor de catalizator?


Ca şi înlocuitor al demaroarelor şi alternatoarelor convenţionale, DENSO a creat un stator MG pentru utilizarea în cazul vehiculelor hibride.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare