miercuri, 11 iulie 2018

Gravura laser metal

GRAVURA METAL - GRAVURA MECANICA si LASER. Putem inscriptiona prin gravura mecanica sau prin gravura laser. Prin gravura laser putem personaliza . Servicii, afaceri, echipamente firme.


Oferim servicii de gravură laser pe metal. Aflați cum o masina de gravat cu laser poate sapi lemn, acrilic, tesatura, sticlă,. Gravare laser prin tipografia Advice Media. Metalul poate fi personalizat prin gravura in mai multe feluri.


Una dintre ele este gravura laser directa pe suprafata acestuia si in functie de tipul de metal se . Prin servicii de gravura pe metal intelegem gravura pe placi diverse. Nu sunt opinii despre acest produs. Putem executa placi gravate pe diferite materiale speciale pentru gravura. Personalizam pixuri prin gravura laser.


Fotogravura cu laser pe lemn. Procedeul de gravare metal cu laser ofera o solutie precisa pentru a se obtine design-uri speciale prin gravare dintr- un . Metalul nu este afectat in niciun fel de gravarea cu laser CO2. Produsele gravate nu se pot returna, conform articolului 7. Intructiuni pentru gravarea fata verso gasiti in filmuletul de mai . Calitatea gravarii la aceasta rezolutie . Se obtin rezultate remarcabile prin gravura laser pentru personalizarea pixurilor promotionale din metal. Utilizam, in atelierul propriu, tehnologie laser de ultima . Cu Rayjet puteți inscripționa text, imagini și logo-uri pe cele mai diverse metale. Domenii tipice de aplicare constau în metal gravat pentru materiale . Medalion din metal pentru pisici.


Set stilou si pix din lemn de trandafir cu gravura laser. Atelier gravura laser pentru stampile - solutie prin care dvs sa va satisfaceti. Gravura Baia Mare Contine produse. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea coletului la livrare . USB-uri personalizate, USB-uri forme atipice, - termen de livrare zile. Importator produse promotionale: catalogul Impresium 3-zile, catalogul The . Va oferim servicii de personalizare pe suportul nostru sau al clientului: gravura computerizata laser si mecanica, serigrafie, tampografie, videoflex, transfer . Aluminiul poate fi personalizat prin gravura in mai multe feluri.


De asemeni punem la dispoziție diferite tipuri de materiale la diferite . Metal tratat sau vopsit, Aluminiu . Chipul persoanei dragi poate fi gravat pe lemn, sticla, metal , piatra de agat sau marmura. Pix din metal Diamond personalizat prin gravura laser Cadouri si promotionale personalizate online. Pixuri brichete brelocuri tricouri agende calendare carti .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare