joi, 26 iulie 2018

Pungi vidat gofrate

Cauţi pungi pentru aparatul de vidat cu aspirație externă? Pe langa o gama variata de produse, . Gorenje, Food Saver, Laica etc. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata . Poate fi perfect utilizat cu majoritatea masinilor de vidat cu aspiratie externa. Rola folie gofrata pentru vidat cu latime 150mm.


NU sunt destinate aparatelor cu aspirație interna. Pungi vid gofrate 200mm x 300mm . Casa si gradina Articole menaj. Producător român de pungi pentru vidat (vacuum) cu barieră pentru aparate de. Role pungi vidat gofrate , diverse dimensiuni.


Cere o ofertă de preț pentru pungi pentru vidat gofrate sau netede, pungi. Set 1pungi vidat gofrate , 300x400mm. Set de pungi pentru vidat Taurus Vacpak bucati pungi gofrate , x 35cm. Ghid si catalog cu produse din domeniul alimentelor si produse alimentare.


Grosime: microni (µm) Set: 1pungi Fabricate din folie PAPE. Aparat de vidat la oferte speciale si livrare rapida oriunde in tara! Set buc pungi vacuum gofrate 200x300mm straturi 1microni grosime Revolution filtru UV Potrivite pentru congelare fierbere si incalzire la cuptorul cu . Reduceri de pana la pentru Set role cu pungi pentru vidat Gofrate CookMania 20x6cm.


Astfel, iti sunt puse la dispozitie pungi netede si pungi gofrate pentru aparate de vidat. Ambele pungi sunt confectionate din acelasi material . Compatibile cu aparatul de vidat Taurus Vacpak. Pentru masini de vidat cu aspiratie externa. Folosind rolele de vidare poţi să-ţi creezi propriile pungi , în funcţie de mărimea şi tipul alimentelor pe care doreşti să le videzi.


Nu este necesară introducerea codului. Această ofertă a fost deschisă într-o fereastră nouă a magazinului, unde o puteți folosi. Nu aveți nevoie de nici un cod . DescriereRole de pungi de vidat alimente Taurus Vacpack role de pungi vacpack. Utilizezi pungi pentru vidat gofrate sau role pentru aparatul de vidat cu aspirație externă? Vezi variaţiile disponibile în oferta noastră!


Caracteristici: - bucati pungi gofrate pentru vidare , - Grosime punga : 1microni . Aparate de vidat , aparate de termosudura, aparate de lipit, pungi si role gofrate , pungi vi conexe. Informatii generale:Aparat de sigilat si de vidat pentru pungi de alimente,trei tipuri de pungi disponibile,locas pentru depozitare cablu alimentare, picioruse . Au grosime de 1microni si contin striatii pentru o vidare. FILME SI PUNGI MICRO-PERFORATE POLIPROPILENA.


Dimensiunile maxime de vidare 600x700mm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare