miercuri, 5 decembrie 2018

Gravura plexiglas

Gravura mecanica prolight plexiglass transparent. In urma taierii laser cantul ramane lucios. Logo decupat din plexiglas mm.


Avem posibilitatea de a debita si grava plexiglas de diferite dimensiuni si grosimi. Grosimea are o toleranta de .

Gravare si decupare plexiglas albastru - gravură. Realizam gravura chiar si dupa simple fotografii, transforman imaginea 2D intr- un. Cea mai buna metoda de debitare plexiglas este laser datorita faptului ca nu mai necesita slefuirea in cant.


Cantul ramane perfect lucios fara nici o urma de . W lemn plexi metalex bambus, plastic piele. Prolight display luminos din plexiglass decorat cu autocolant. Putem executa placi gravate pe diferite materiale speciale pentru gravura.


Trofeu din plexiglass translucent-perfect pentru partenerul afacerii tale.

ZING CO laser maşină sunt masina ideala pentru acrilice pmma plastic plexiglas taiat si gravat , cu viteza, precizie si buna tăiere margine, noastre cu maşină . Ca denumire uzuala sunt cunoscute sub numele de stiplex, plexiglas sau plexic. CNC router cu masa de lucru 3x2m. Descriere: Carti de vizita din plexiglass inscriptionate prin gravura , print color, tampografie: Suportul cartilor de vizita este realizat din plexiglass de diverse culori . MATERIALE PLASTICE, placi acrilice ( plexiglas ), 1. Tehnologia laser ofera cele mai rapide metode de debitare, gravare si. PrintMe ofera servicii de gravura , decupare si marcare laser.


Varf pentru gravura pentru sistemele STEPCRAFT. Dupa plasarea comenzii veti fi contactat pentru stabilirea personalizarii produsului. Trofeul este gravat pe verso cu tehnologie laser si prezinta un uimitor miraj al . Servicii de tăiere și gravare laser la un preț accesibil in Iasi.


Datorita experientei si a tehnologiei detinute, gravura laser si print UV ( printare directa pe placa de plexiglass ) putem realiza trofee, diferite display-uri si . Grafoanaytis Ploiesti, editura si tipografie. Portofoliu Gravură plexiglas. Trofee personalizate din plexiglas REALIZATE LA COMANDA - producator direct.


Plexiglas transparent foto si pret.

Personalizarea se poate face prin gravura , vopsire, printare direct pe obiect, . TEMPLATE-URI DEBITARE SI GRAVARE LASER. Cumpara cadou un trofeu plexiglas personalizat dreptunghiular - Esti tot ce. Informationen über Freză de gravare mm (106), 10 jetzt im Dremel Shop bestellen.


Reclama luminoasa premium, realizata prin gravarea plexiglas -ului si iluminarea prin. Aplicatii: -zencuire ,sanfrenare -GFRP,GFRP, Cu, A. Materiale prelucrabile: plexiglas , mous, kappa, lemn de balsa, placaj, hartie, . Efectuăm operațiuni de gravare , marcare și decupare laser. Gama de produse care se pot prelucra este foarte diversificată începând de la plexiglas , lemn, . Caseta dibond cu decupaje si litere plexiglas mm încastrate. Casetele din dibond cu decupaje sunt cele mai complexe lucrări pe segmentul casetelor .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare