joi, 6 decembrie 2018

Lr8726

Acordăm o atenţie deosebită comercializării furtunurilor industriale sau universale cu calităţi superioare folosite în industrie. HVI Romania - producator si importator de echipamente de ventilatii industriale. Furtunuri hidraulice si industriale. Partener Stera Industry SRL si Proflex SRL.


Pentru aceste produse va rugam sa ne transmiteti solicitarea dvs. Solutii complete pentru furtunuri hidraulice si industriale , armaturi hidraulice gasiti numai la Addacor Iasi.

L este direct sau indirect prin distribuitorii nostri un important furnizor la scara nationala de produse si servicii în ingineria . CUPLE PENTRU FURTUNURI INDUSTRIALE. Bine ati venit pe pagina noastra! Momentan nu sunt introduse produse in aceasta sectiune. Cosul de cumparaturi nu contine produse.


Utilizaţi Internet Explorer. Dezactivaţi eventual modul de compatibilitate, pentru a utiliza catalogul la potenţialul maxim. Produsele principale sunt furtunurile pentru aer, apa˘,.

Raibak va ofera o gama larga de produse hidraulice. Reflectand calitatea la cele mai inalte standarde, gama de furtunuri Parker raspunde cerintelor in ceea ce priveste utilizarea industriala generala, precum si. Gasesti probabil cel mai bun pret la furtunuri industriale cu Afacerist. Domeniul de utilizare: Aplicaţii de presiune medie cu lichide hidraulice (temperaturi înalte) şi medii agresive pentru. Famila de furtunuri industriale include furtunurile pentru apă, abur, aer, petroliere , chimicale şi materiale în vrac.


Recenta actualizare a gamei de produse a fost . Accesori pneumatice,echipamenteridicare,cricuri,pompe ulei,pompa vaselina, furtunuri industriale ,furtunuri apa aer,coliere inox,adezice,spray tehnice. La Phoenix Unio găsiți următoarele tipuri de furtunuri industriale : - furtunuri pentru apă. Compară cele de companii POWER BELT S. Producator: Selectaţi un producător. MDC COMPANY comercializează o gamă largă de produse folosite în domeniul industrial : furtunuri hidraulice, industriale ,sisteme de ridicare, . GATES (SUA) - curele de transmisie industrial, agricole, cuplaje flexibile. Pro Pneumatic va pune la dispozitie oferta sa de scule pneumatice, accesorii pneumatice si furtunuri industriale : furtun . In aceasta categorie de materiale si produse industriale va oferim o gama larga de furtunuri cauciuc, uz industrial si uz gospodares: furtunuri pentru apa, . Veti regasi permanent un stoc diversificat de furtunuri, cu insertii.


Va punem la dispozitie o gama diversificata de furtunuri industriale , acoperind . Fir fuzibil si lana de otel pentru industria prelucrarii lemnului. România al mărcilor ALFAGOMMA .

Comercializam o gama variata de produse necesare industriei cum ar fi:. Va oferim furtunuri hidraulice de diverse tipuri si diametre pentru orice aplicatie industriala sau mobila. Motoare electrice Robineti industriali. Structură:- două straturi din PVC cu inserţie textilă din poliester, care îi conferă o mare flexibili- tate şi totodată o rezistenţă crescută la presiune.


Constructie: Strat interior: Cauciuc SBR de culoare neagra rezistent la acetona si DMF. Armatura: Distantiere cu fire sintetice. Catalog furtunuri industriale.


Pentru vizualizare aveţi nevoie de Adobe Acrobat Reader.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare