vineri, 14 octombrie 2016

Semiremorca container

Vand ansamblu cap tractor si semiremorca pt transport containere. Auto, moto si ambarcatiuni Autoutilitare. SEMIREMORCA Leci trailer Transcontainer , Port container. Semiremorci în Constanta OLX.


Aici poti gasi oferte noi si second hand din categoria Remorci. Cel mai mare site de anunturi auto din Romania.

Cautati camion cu semi-remorca cu incarcator second hand? Mai multe detalii la telefon. Este in stare foarte buna de functionare, necesita investitii . Kässbohrer, au fost concepute special pentru a vă accelera operațiunile de încărcare și descărcare. CIMC este unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de semiremorci din China.


Bine ati venit la import de semiremorci pentru transporturi de calitate . Toți anii, foarte avantajos! Un alt avantaj: la fiecare cursă, semiremorca container poate fi încărcată cu zece tone mai mult. Remorci sau semiremorci pentru transport de containere cu marfa .

Datorită noii semiremorci tip siloz, ansamblul nu are de suferit la . Constanta, semiremorca container gat de lebada axe perne aer, anvelope noi , inmatriculata ro, stare foarte buna de functionare. Orice vehicul rutier, remorcă, semiremorcă sau container desemnat pentru transportul de mărfuri care trebuie să poarte un sigiliu vamal în conformitate cu . Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru semiremorca container. Obtine pretul cel mai bun pentru semiremorca container. Bine ați venit pentru a cumpăra semiremorcă de calitate platformă de vânzare din fabrica. Vorbim în acest caz despre o combinaţie tractor- semiremorcă.


Container lock: sau seturi. LUXI oferă standardul înalt, noul design și ultra-lumină în trei cisterne cisterna cng semiremorcă cu remorcă. Suntem unul dintre cei mai importanti producatori . Cuplare semiremorcă şi control Deschideţi cupla de tractare Deplasaţi-vă cu spatele până se blochează. Dotari suprastructura: Usi tip container.


Componentele pentru remorci pot fi împărțite în categoriile generale suprastructură, de exemplu șasiu, respectiv componente care se atașează. Căută-ți locul de muncă: Soferi-tir- container în Oradea. Vand semiremorca Kassbohrer transcontainer extensibila de si 4 . Acest site foloseste Cookies.


Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Alege Inter Cargo Grup ca si partener pentru achizitia de semiremorci transport containere si ai acces la diversitate, calitate, asistenta tehnica in alegerea c. Camioanele cu semiremorca inchisa cu prelata, sunt cele mai des intalnite in transportul de marfuri generale.

Greutatea utila poate ajunge pana la maxim 21 . Anunturi de mica publicitate care contin: vand semiremorca rate. Silverhand România este parte a Silverhand Group, o companie multinațională de încredere, lider pe piața europeană de recrutare, cu cele .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare