marți, 11 octombrie 2016

Slefuire supape

Masina de rectificat supape este proiectata pentru rectificarea si sanfrenarea capetelor supapei care. Dispozitivul si principiul de functionare. Fălcile dispozitivului asigură o prindere mai . Cumpara acum Pasta pentru slefuit supape Wurth 1ml la 12Lei. Exemple de exemplu, cu supapă , memoria de traducere. Reparare si vopsire caroserie I - Slefuire rugina si zgarieturi.


Adaptor disc slefuire (mecanic). TVA În ciuda întreținerii atente a datelor, ne rezervăm dreptul de a efectua modificări tehnice. Pot să apară erori, precum și abateri de . Un dispozitiv portabil sau staţionar pentru două role de discuri stikit. M Mască de protecţie respiratorie în supape. Afla detalii despre DISPOZITIV DEMONTAT SUPAPE si vezi parerile celorlalti.


Scule Service Auto - Scule profesionale la cel mai bun pret! Capra de Suspendare - - - 12. Simplu, video tutoriale pas cu pas care te ajuta sa repari sculele si utilajele. Detalii: Potrivit pentru lustruirea și șlefuirea supapelor. Acest set conține rezerve cu următoarele diametre:.


Cumpara la preturi avantajoase accesorii auto de pe epiesa. Set de ustensile pentru slefuirea supapelor de la motor cu . Functioneaza cu orice masina de gaurit manuala. Cu schimbare automată a directiei. Pneumatic Ventuza pentru slefuit supape ZJ-36AVJ- JONNESWAY.


Unelte - Scule - Feronerie - Anunturi gratuite - supape. Gama completa de accesorii pneumatice. Pentru slefuirea eficientă a suprafetelor (utilizând o masină de găurit elec- trică).


Set de ventuze , piese de schimb pentru aparatul de slefuit supape cod produs. Tijele supapelor de răcire sunt prevăzute cu dispozitive de protecie iar pe. Special creat pentru a slefui supape. Aplicati pasta pe suprafata supapei, aceasta pasta nu trebuie sa ajunga in capul pistonului.


Ideala pentru a fi folosita pentru . Pasta slefuit supape fina - Permatex - Valve Grind Fin - 1g. Aparat pneumatic pentru slefuit supape TOOLHUB. Set de dispozitive pentru slefuit supape cu fixare prin ventuza. Set pentru slefuit supape motor Cod: HOLTS VG4RA SET.


Supapa rezervor de presiune pentru sistemul de alimentare, 6mm terminatie conducta. Instrumentul pentru slefuire. For precise bead dispensing of sealants and adhesives. Precision non-contact jetting dispense solutions. Semimasca pentru protectie respiratorie Filter Service 17V EM6 cu supapa.


Disponibil in magazinul Alege magazinul. SUPAPA PENTRU REDUCTOR ACETILENA GCE. Motorul este electromagnetic, are şi un dispozitiv de ridicare. Magazin online Felder Gruppe Romania.


Cumpara online utilaje, scule si accesorii pentru fabrici de tamplarie. Solutii complete pentru prelucrarea lemnului, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare