joi, 25 mai 2017

Disc de tractor pentru gratar

Disc ( gratar ) pentru gatit in aer liber, diametru mare 510mm, gros 5mm . Vand disc original cu stanta pe el pentru gratar din disc agricol - de tractor , di. Disc Gratar – cel mai bun gratar ! Avem discuri pentru gratar confectionate din taler de disc agricol. Grătar eco ,recomand si dați si un like dacă va place.


Discuri pentru gratare , confectionate din foie de disc pentru tractor.

Pe Okazii poti alege din oferte, ai reduceri si livrare gratuita din stoc, cumperi in siguranta prin Garantia de Livrare. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Ustensile gratar pe site. Iasi discuri noi se gasesc v-a-v de auto center pacurari.


Lasa gratarul deasupra carbunilor incinsi, iar daca nu este curatat, freaca-l cu o . Gratare metalice - Rated based on Reviews Gratare executate din. Diacurile sunt din taler de disc de tractor mai au o margine sudata roata pentru a nu . Gratare demontabile confectionate din discuri de talere agricole ( tractor ). Iti trebuie un disc pentru tractor mare, de cel . Discul asta nu este nimic altceva de cat un disc ce se gaseste la utilajele agricole de discuit.

Adica utilajele acealea care se agata de tractor si ajuta la. Eu, din considerente de colesterol, prefer gratarul , dar nu ma dau in . Gratarul este facut din foaie de disc de tractor (agricol), este de calitate. Nu este facut din tabla normala si ambutisata cum sunt cele de prin . Disc fonta cu picioare tip trepie ideal pentru gratar in aer liber sau pentru uz casnic.


Acest disc are o calitate superioara unui disc de tractor agricol, foarte . Este demontabil, usor de transportat, ideal pentru iesirile la iarba verde. Este disc de tractor , pentru agricultura. Trimit oriunde in tara cu plata, . Unelte - Scule - Feronerie Unelte si piese.


Vand gratar disc pentru friptura,cartofi copti etc. Facut din disc de tractor cu diametru de cm. Maner si picioare detasabile.


Pentru noi toți am mai multe gânduri legate de grătarul de Mai, care,. Aprinde rapid orice gratar si pregateste cu usurinta fripturi si legume! Nu e la fel de gros ca cel de tractor dar overall e bun.


Bihor, Comuna Nojori Sat Les. Compania Angeloni are în gama sa de grape, grape cu discuri , grape cu discuri.

Masina recoltat - scos cartofi cu gratar ,vibrare(originala BOMET),este special conceputa pentru a dezgropa: cartofi,morcovi,sfecla,etc. Din otel, foarte rezistent la temperaturi. De aceea a și fost un grătar extrem de bun, delicios de se topea în gură. Parabolica este din roata de disc (de la tractor )?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare