miercuri, 31 mai 2017

Placute vidia sandvik

Lingdiao Machinery este un producător profesionist de mașini de gravat laser China coși furnizor. Toate mașinile de gravat laser cu laser de tip cosunt de. Starline - taiere si gravare laser - echipamente profesionale pentru gravare si decupare laser. Compass - de fiecare data in ajutorul profesionistilor.


Gravare Laser SERVICII DE COPIERE.

Trotec, companie din grupul Trodat, este unul dintre liderii mondiali care produc echipamente laser pentru o multitudine de aplicatii de la gravarea si decuparea . Jinan Nisa-Cut mecanică echipamente Co. Masina, aparat electric de gravat , gravare , gravura PARKSIDE PGG E4. Unistar Machinery - producători profesionale de mașini de gravat cu laser și. Mașini de tăiere cu două capete cu laser automată cu aparat de fotografiat . Se pot grava orice texte si elemente vectoriale. Gravura laser pe lemn de brad lacuit.


Cumpara la cel mai bun pret din Romania Masini de gravat si taiat cu laser CO2.

Utilaje profesionale din Austria si Germania. Comanda acum - transport gratuit. Lemn gravura laser si taiere cu aparat laser vă permite să gravați ușor și tăiat lemn de esență tare, MDF, placaj, si multe altele. Mai multe lasere fiber ca niciodata pentru marcarea metalelor si plasticelor Productivitate maxima cu tehnologia laser fiber Speedy 4Fiber combina.


Pentru orice ati avea de gravat , officeclass. Si va propuneaparat de gravat mecanic, aparat pentru gravare laser. Pachet software pentru gravare laser – plug-in pentru Corel Draw (versiune in limba engleza).


Specificatii: Tipul: COlaser tube. Dimensiunile utilajului: 9mm x 7mm x 4mm. Masina de gravat cu laser 40W de mare viteza CONOU ! Echipamentul este nou si este compus din: -masina gravare. Cu toate acestea, nimic nu poate fi mai departe de adevăr dacă luăm în considerare echipamentele de gravare cu laser din ziua de azi, care au . ZING oferă mașină de gravat cu laser pentru gravura de piatră de granit de marmură și gravură cu preț competitiv.


Fiind una dintre cele mai importante mașini . Anunțul este expirat, șters sau ascuns de către utilizator. Aparat de gravat pe metal Fiber Laser.

RTX SOLUTIONS SRL Cluj-Napoca. Produs Introducere: Fiber laser masina de marcare mașină, de asemenea, numit mașină de gravat portabil cu laser de . Maşinile de gravat şi tăiat cu laser COsunt utilaje specializate care, cu ajutorul unei raze laser puternice, pot grava diverse materiale prin . Unic distribuitor in Romania al stampilelor automate COLOP, REINER, stampile autotusante, datiere, bicolore, stampile manuale cu benzi, numaratoare, tusuri, . Puterea tubului laser : sau watt. Compatibil cu Windows XP si Vista.


Suprafata gravabila: 4x 3mm. Despre lasere :- gravatoare, routere, probleme aparute, solutii existente,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare