miercuri, 31 mai 2017

Elevator doua coloane

Noua gama de elevatoare cu coloane ATH-Heinl au capacitati de ridicare de 3- tone, iar bratele telescopice de ridicare au configuratii si lungimi diferite. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Romania - Depozite cu expozitii in Deva si Bucuresti.


Momentan site-ul este în construcţie. Vă rugăm să reveniţi mai tarziu. Elevatorul auto este prevazut cu brate egale, . Cumpără elevator coloane ieftin de la unul din magazinele noastre. Vand doua Forduri Transit benzina, una fiind o fosta masina de politie in germani.


Electromecanice cu coloane , Nussbaum Smart Lift. Sistem sincron: Hidraulic Tipul antrenarii elevatorului: Total hidraulic. Consum elevator : Brat oscilant.


Elevatoare pentru service auto de la Autoequip. FURNIZARE SI MONTAJ ELEVATOR CU COLOANE -TONE, ELECTROHIDRAULIC, Versiunea 2. T, electro-hidraulic 380V, 4DEN. Un elevator doua coloane ajuta foarte mult la repararea masinilor care intra in service si este indispensabil in cele mai multe dintre ele. Licitaţie ANAF - ELEVATOR coloane In ziua de 31.


Oferte produse si servicii: elevator cu coloane. AJFP Arges, Bd Republicii, nr 11 corp A, cam se vor vinde la . Transportul si montajul nu este inclus pret. Brațe asimetrice cu transmisia situată în partea de jos. Deblocare electronică a siguranței.


Cele două coloane sunt legate hidraulic în așa fel încât un cheson se ridică și celălalt. Achizitie elevator coloane auto. Aparat (Masina) de echilibrat RHM AUTOMAT PROFESIONAL. Tromet SCA – Ploiesti, model BP6M , seria de. Un echipament indispensabil service-ului auto il constituie un elevator , fiind util pentru a usura munca si pentru a micsora durata necesara . Acest elevator este cel mai sigur aparat, care iti asigura un acces in siguranta sub.


Un sistem de sincronizare ce face ca cele doua coloane sa . Aici ne puteti contacta pentru detalii elevator auto pret uri sau oferte. Daca si voua v-a atras atentia un elevator coloane , ei bine, dati-mi voie sa va. Hala principală de mecanică auto a service-ului nostru, desfăşurată pe o suprafaţă de peste 5mp, este dotată cu : – elevator cu două coloane de 3. Intrati acum pe site ul elevatoraut.


Sector Bucuresti Telefon validat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare