vineri, 30 iunie 2017

Gica compresoare timisoara

Stampile automate profesionale. Cauti cele mai bune produse pentru afacerea ta? Intra si comanda de pe Total- office. Pachetul contine stampile COLOP, fabricate in Austria, care au tusiera.


Procedura aplicată pentru desemnarea achiziţiei este : - „Achiziția directă prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziții . Dimensiuni amprenta: mm Recomandari:. La noi gasiti o gama variata de stampile si solutii de marcare individuala pentru nevoile. Banda anilor este valabilă. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Material suport stampila , plastic.


Tusiera stampila inclusa, da. Amprenta stampila inclusa, da. Informations Dupa salvarea produsului personalizat, nu uitati sa-l adaugati in cos. Nu sunt opinii despre acest produs.


Numar linii text: 4-randuri maxim,. Domeniile cel mai des folosite: Societate Comerciala, P. Destinata in primul rand oamenilor activi, care au nevoie de o stampila de dimensiuni reduse,. Ideala pentru parafa societatii, se poate comanda si cu tusiera bicolora - centrul rosu, . COLOP Printer Reste cea mai populară ștampilă în România. Sunt ștampile folosite în mod special ca ștampile oficiale ale firmei dar pot fi folosite . Huse pentru stampile de diferite marimi si culori pentru protectia stampile. Comanda Online la Sory huse si stampile la cele mai avantajoase preturi.


Firma Gravura laser si chei S. Vindem diferite modele de stampile rotunde, ovale, dreptunghiulare, datiere, cleste timbru sec, accesorii. Pentru a comanda tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti din optiunile de configurare prezentate. Va punem la dispozitie cateva modele de stampile iar daca . La cel mai avatanjos si mic PRET! Suport stampila automata Colop R30.


O solutie ideala pentru o stampila personala, usor de . ACHIZITIE TUSIERA PENTRU STAMPILA COLOP PRINTER R30. Rşi amprentă personalizată cu diametru de 30mm. Cele mai vândute ştampile - amprenta circulară conferă distincţie şi autoritate. Home STAMPILESTAMPILE OFFICE ROTUNDE STAMPILA COLOP R30. Tușieră de rezervă realizată prin tuşare controlată electronic.


Comanda acest pachet de stampile rotunde DUO DEAL ALF R, fiecare stampila atit cea de birou cit si cea de buzunar au diametrul 30mm, si le poti avea la . Face parte din bunul: APARTAMENT MIERCUREA . Oferte produse si servicii: stampila r30. Pachet stampile Colop de birou si buzunar, dimensiune stampila R(diametru 30mm) cu tus cadou. Configureaza produsul dorit, mai jos lasam si preturile .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare