luni, 26 iunie 2017

Iluminator ir exterior

Iluminator exterior infrarosu VDI-IR10 . Cumpara iluminator ir online pe eMAG. Tip afisare: Aplica de exterior cu senzor de miscare Philips myGarden Samondra IR , LED integrat 12W,. Proiector infrarosu de exterior leduri cu lupa. Contine 1LED-uri cu infrarosu pentru o distanta recomandata de actiune de . Contine LED-uri cu infrarosu pentru o distanta recomandata de actiune de . Readbeam IRNeste un iluminator IR modern destinat aplicaţiilor de exterior. Aranjamentul de LED-uri IR produce un fascicul de lumină IR cu o lungime.


Reflector exterior infraroşu cu senzor iluminare scăzută. Rază de acţiune: 3m Unghi de iluminare: °Carcasă: Aluminiu Senzor . Va oferim accesorii pentru sisteme de supraveghere video profesionale la cele mai bune preturi. DSS(Dynamic Slow Shutter), DA. Caută produse asemănătoare . Camera video color de exterior cu iluminator IR. Camere de supraveghere magazine, preturi, oferte.


Exterior , Cu fir, Color la 19Lei. Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs. MegaPixel camera video exterior TURBO HD 3. Camera este prevazuta cu un iluminator IR , cu filtru IR autoretractabil, cu 36 . M), Lentila varifocala 8-mm ajustabil din exterior , Rezolutie efectiva: PAL:.


Butoane control acces BUTON EXIT IR ROSSLARE. Este format din leduri si functioneaza pe o distanta de . La toate căile exterioare de acces în obiectiv (inclusiv de pe acoperiş sau în subsol), se. Camere color fixe de exterior cu iluminator IR. CAMERĂ BULLET DE EXTERIOR 800TVL CU IR KM-54HW.


Cablarea se face cu cablu coaxial pana la 5metri si conectori . KIT monitorizare cu camere video analogice de exterior. Postul exterior pentru videointerfon contine camera color si butonul de apel. In functie de model este posibil sa cantina modul pentru control acces sub forma de.


IR automat metri cu optimizare IRCut DayNight. Camera supraveghere exterior TURBO HD HIKVISION DS-2CE56D1T-IRM ce .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare